2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
............
-
Hakkınızda hayırlısı olmasını dilemekten başka bir de bu tercih çarpıklığının yarattığı yaraları saracak bir baskı yaratmak çok önemli dostlar. Kpss sınav ücretleri için yarattığımız baskıyı GUY sınav sisteminin değiştirilmesi içinde yaratmak gerekli. Sizler gibi başkalarının da canı daha fazla yanmaması için.
-
Dünden beri ağlamaktan sesim gitti sanki rüyadayım dışardan bakıyorum olanlara ama @Priss Allh razi olsun inşallah dediklerin çıkar bizde çok geç kalmadan ataniriz.
-
@Fişek-MORGEN dostum önceden hangi puan türüyse Yen'i sistemde onun muadili puan türü olur
-
Eylül ekim gibi adli ile birlikte idari hakimlikte açılacak mı duyumu olan var mı ?
-
Arkadaşlar benim aklıma ciddi bişey takılıyor düşünmeden edemiyorum. Yardımcı olacak bilgili biri olursa çok mutlu olucam. Ben 17-25 Aralık tan öncesinde bu şerefsiz paralellerde kaldım lise de dershanelerine yurtlarına gittim. Ama tamamen mecburiyetden köylüyüm köyümüzde lise yok bizde okumak için mecbur ilçede yurtta kalmak zorundaydık. Lise zamanımızda zorunlu olmadığı için taşımalı eğitim bile yoktu. İlçede tek yurt ve dershane de bu hainlere aitti o şekilde gittim. Üniversite de ilk sene 17 aralıktan önce birinci sınıfı zar zor tamamladım. Daha sonra tüm bağlantımı kopardım daha gerçek yüzleri ortaya henüz çıkmamışken anlayıp kavga ederek. Şimdi girmeyi istediğimiz meslekler önemli stratejik yerler için benim bu durumum A kadro bir memurluğa önemli bir kuruma girmeme engel olur mu? Somut bilgisi, örneği, tanıdığı olan var mı acaba? 15 Temmuz darbesinden sonra buna benzer durumda olup memur olan var mıdır? Hocam sizlerin yorumunu merak ediyorum özellikle @paretowilfredo @Priss @Antimülakat
-
Allah yarattigini iyi bildigi icin ruhunda mucade olanlara, pes etmeden devam edecek olanlara birazcik zahmetle veriyor diye dusunuyorum ben. Cunku ney yarattigini biliyor,o kisinin azminide azminin sonunda ulasacagi mutluluguda biliyor. o yuzden mesela bu hayatta bazilari hic emek vermeden bi yerlere gelebiliyor. Cunku yaradan biliyo o kisiye bi zorluk ciksa birakcak vs..ona daha rahat veriyor. Bizim gibi ruhunda pes etme olmayanlara daha zorlu veriyor sanki:) aldigim darbelere hic yurekten yanmadim,iki bi uzuldum geldi gecti. Hatta bana kalsa hic uzulmemde babama aciklama yaparken azcik uzulmus gibi yapiyorum, yada beni gercekten tek uzen ailemin uzuntusu oluyor. Onun disinda neden uzuleyim ki? Bu sinavlara girip kazansaydim basima gelcek kimbilir nice hayirsiz seyler vardi ki beni en en en cok seven Rabbim nasip etmedi. Verdigimiz emekleri, cektigimiz cileleri, icimizde kalan umutlari, kurdugumuz hayalleri bilen en iyi Allah. Ve bizi tek karsiliksiz sevende O. O yuzden dostlar, yaradana tevekkul tam hamdolsun. Varsin biraz daha mucadele edelim. Kaybettigimiz bizim icin hayirsiz seylere uzulmek yerine kavusacagimiz guzelliklerin hayalni kuralim Rabbim cumlemizin yardimcisi olsun
-
@kismetnasip aminnn ne güzel konuştun
-
@Çetin Sorun olmaz hocam merak etmeyin
-
@Çetin hocam derin bir inceleme yapılıyor ama siz çok öncesinden ayrılmışsınız. Bu bile tespit edilir merak etmeyin, neticede güvenlik soruşturmanız temiz çıkar. Emin olun sizler gibi binlerce insan var, bu ülkenin maddi manevi bütün duygularını sömüren bu paralel yapıya farkında olmadan bir çok insan destek verdi. Bu nedenle, sizin durumunuzda bir sıkıntı yok, endişe etmeyin.
-
İnşallah çok çok yüksek alimli bir yıl bizi bekliyordur.. kpss de yüksek puan almanin önemini yaşayarak daha iyi anladik.. peki 85 civarı puanlar için kaç net yapmaliyiz ?
-
Bizim universitede bir cocuk vardi. Emre Ilhan kpss karne yazin googleda pegemin sayfasinda olacak. 2013te yani 40 soruluk sistemde 33 tane puan turunde Turkiye birincisiydi. Merak eden dostlar bakabilir. Ben resmini paylasacaktim ama telden yukleyemedim
-
-
@kismetnasip hocam p3 olmadan olmaz mı sence 85 uzeri
-
@Nolmuyor hocam yani hic olmadan olmaz bence. Bizim bu sene bir arkadas hep 20 kusur alan neti vardi ama 6 genel yetenek neti vardi 75 aldi. En azindan turkceden filan biseyler yapmak gerek
-
@kismetnasip 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları içinde söyledi:
@Nolmuyor hocam yani hic olmadan olmaz bence. Bizim bu sene bir arkadas hep 20 kusur alan neti vardi ama 6 genel yetenek neti vardi 75 aldi. En azindan turkceden filan biseyler yapmak gerek
Bende alanlarin hiç biri 20 neti görmedi ama gk-gy de toplamda 60 net vardi puan 78 geldi gerçekten etkisi varmış demekki
-
GK gy nin etkisi var gerçekten benim 60 netim vardı GK gy den alandan 56 netim filan vardı 79.94 du puanim bi önceki sene GK gy 70 ustuydu bu sene onu yapmış olsaydım belki şu an guy için çalışıyo olurdum ama nasip olmadı maalesef yapacak bi şey yok
-
@kismetnasip ''''o yuzden mesela bu hayatta bazilari hic emek vermeden bi yerlere gelebiliyor. Cunku yaradan biliyo o kisiye bi zorluk ciksa birakcak vs..ona daha rahat veriyor.'''''
''başımızdakıları sujjlama gardaşş allah yapıyo alllah'' mantığıyla hayatta hiç üzülmezsin kardeşim.hep böyle kal. bilinçli cehalet en güzel erdemdir -
insanları şehir efsaneleriyle yanıltmaktan bıkmadınız. kpss'de gk gyde 1er net, alanda 20' şer 'net' yapınca p35iniz 88-90 puan aralığında gelir. isteyen google'daki puan hesaplama sitelerinde söylediklerimi teyit edebilirler !!! mesela benim puanımı noktası virgülüne doğru hesaplayan siteler var !!! lütfen daha basiretli davranalım.
-
@HaniYaKi hocam yalan borcum yok yani alanda 56 netim vardı bu sene GK gy de 60 P35 79.94 du niye yalan söyleyeyim