2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
yeni puanlama sistemini açıkçası çok sevdim eskisi gibi hangi kurum hangi puan türüyle alacak hangisini kullanmayacak sorularını azalttılar ve pazar öğleden sonra oturumundaki derslerin önemi nihayet arttırıldı
-
@Priss hocam bi kaç gün içinde mhuy da bi şeyler belli olur demiştin var mı bi gelisme
-
@ddguy henüz Yok dostum haber edeceğim
-
çok büyük ihtimal 2017 puanı(sınavdan sonra), az ihtimal 2016 puanıyla aile sosyal pol. bak. 100 veya 110 uzman yard. alıyor arkadaşlar kesin bilgi yayalım
-
@davetsiz süpersin başkan
-
@davetsiz acaba hangi puan turleriyle olur Yani acaba genel bi puan mi olur yoksa maliye mezunu su puan isletme mezunu su puan gibi mii acaba
-
Baktimda eski alimda p63 ile almis iibfleri. Icerigi yuzde 30 dil puaniymis. Acaba bu sene ne ile alir,ins dil istemez ekstra:/
-
@davetsiz hadi bakalım inşaAllah bol alımlı bi yıl olur guy vmy mhuy duyumu var mı hocam
-
oralarla bağlantım kesik ama bu ilan sınavdan sonra geliyor inşallah..bizzat kurumda çalışan arkadaş dedi artık olumsuz çıkarsa da gidip kurumda bulurum onu puan türünü falan bilmiyorum gerçekten ama ilandan emin gibi bir şeyim..
-
@davetsiz hadi inşaAllah yüksek mi kapatiyo bu kurum peki bilgin var mj
-
@ddguy yüksek kapatır herhalde merkez uzmanlık
-
Arkadaşlar cezadaki değişikleri falan nerde bulucaz
-
@maliyeci123 Kutluay kararlı tweeter da paylaştı hocam oraya bak istersen
-
Bu Kamu denetciligi kurumu beklentisi beni az stres yapti Hukuktan 90ustu almaliyim stresinden diger derslere calisamaz oldum. Hele alim 15 kisi olursa vay haline Su surec bitseydi keske hayirlada, guzel puanlarimizla beklesek sinav
-
@ddguy tamm hocam saolasin buldum
-
Arkadaşlar yeni puan türlerini incelediğimde işletmenin bi çok puan türüne katkısı olduğunu görüyorum. Sanırsam Ösym her bölümden belli bi net yapamayının o puan türünün hesaplanmayacağını söylemişti(yanlışsam düzeltin) hal böyle olunca işletme ve çeko çalışmak şart oldu. Bu yapılması gereken net sayısı sizce kaç olur, 4 ana dersten iyi netler yapıp sırf işletme yüzünden 8-10 tane puanımın hesaplanmaması düşüncesi çok rahatsız ediyor.
-
@iyimser16 hocam daha bilgililer soylesin ama isletme mezunu degilseniz ve diger 4 ana ders tam degilse su son haftada bence ana derslere bakmak daha kiymetli. Birde belli bir net yapmak degil, puan hesaplanmasi icin her alandan en az 1 soru isaretlemis olmak gerekiyor. Ama diger 4 ders iyiyse bakin, hangi kurum ne yapacak belli olmaz.
-
@kismetnasip bir soru işaretlemek değil en az bir net yapmak gerekiyor artık bilginiz olsun
-
@kismetnasip 1 soru işaretlemek yetiyordu önceden ama bu seneden itibaren o alanlarda en az bir netimizin olması gerekiyor galiba bu senenin yeniliği
-
@kilici hocam sadece 1 net değil, net sayının ösym"nin belirleyeceği bi sayıya ulaşması gerekiyormuş, aksi takdirde o bölümün bulunduğu puan türü hesaplanmıyor diye okudum ben. Ama @paretowilfredo ve @Antimülakat reisler en doğrusunu açıklarlar.