2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@safiTÜRK69 @Priss guy sınavı da geçtiğine göre artık güzel haberleri bekliyoruz haberiniz olsun
-
@ddguy Seni unutmadık yanlış anlama Kpss ye YARDIR güzel alımlar olacak.
-
@safiTÜRK69 elimden geldiğince çalışıyorum hocam da işte bi güzel haber alınca insan daha çok umutla giriyo sınava inşaAllah 2018 e sarkmaz
-
@ddguy Guyu blmiyorum ama digerleri sarkmaz
-
SGK olacakmi.acaba yeni puanda hangisine tekabül eder
-
Evet bu sınav olmadı malesef.. Yeni guy nezaman açar
-
mali hizmet açılacak deniyordu 2016 puanımızı kullanabilecektik ne oldu ona
-
selamüm aleyküm kurum sınavını 1 soru ile kaybetmiş kardeşiniz olarak gelecek sınavlara talibim var mı etkinlik falan
-
@guyan-gelmiş halimize bak dostum ya
-
@umudumol moral bozmak yok nasip değilmiş demekki.
-
@guyan-gelmiş aynen Allah daha iyisini nasip eder inşaAllah
-
Priss kardeş mhuy alımıyla ilgili duyumları merakla bekliyoruz inşallah en kısa sürede gelişme olur
-
Maliye uzman yardımcılığı tek seferde 100 kişi alsalar keşke hadi öyle olmadı 75 bari olsa
-
Günün anlam ve önemine istinaden kpssden sonra ve ya hemen önce Gençlik ve Spor Bakanlığı uzman yardımcılığı kadrosu açılma imkanı var mı?
-
Guydan mhuya geçiş olur mu?İkiside taşra uzmanlık bi bilginiz var mı?250 sayısı dolanıyo ortda
-
Aile Bakanlığı Uzman Yardımcılığı ile ilgili duyum var mı acaba?
-
Gelir Uzman Yardımcılığı talepleri bence yazılı sınavın ertesi istenmeliydi. GUY isteyenler beni bu sefer şaşırttı. Mücadeleye şimdi başlasak, sınav zaten 2019 yılında anca gelir. Bence 2017 Eylül-Ekim ile birlikte istekleri yoğunlaştıralım.
-
@Antimülakat hocam sence bu sene alımlar ne zaman başlar guy mhuy vmy falan ben her türlü etkinliğe her zaman hazırım hiç sorun yok
-
@Antimülakat hocam bir kpss sonuçları açıklansın mucadeleye devam bir sinav bitsin sonuçlar açıklansın enerjimiz düşük bu aralar
-
@guyan-gelmiş aynen şuan finale girmiş de kalmış büt e mide bulanarak çalışıyor gibiyim