2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
Arkadaşlar 2017 bitmeden tekrar guyun açılma ihtimali var mı duyumlarınız varsa esirgemeyin
-
@davetsiz 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları içinde söyledi:
iş müfettişliği büyük ihtimal 100 kişi.
Hocam 2017 kpss öncesi gelebilir mi?
-
Yeni kaymakamlık olur inş
-
@Priss Hocam vmy için hiç bir duyumun var mı 2017 yılı içinde tekrar açılır mı aralık gibi falan
-
@kderviş sinavdan sonra düşünülüyor
-
Süreç normal seyrine döner. Sınavlar Eylül-Ekim gibi yoğunlaşır.
-
@Ülkü vmy biraz zor gibi görünüyor vdk nın içişlerinde yapacağı çok şey var
-
@Priss hocam gelmesi muhtemel defterdarlik uzman yardımcılığı icin tahmininiz sayı kac olur yine 50lerde kalir mi yoksa 300 350 gibi sayilar gorebilir miyiz? Kurum kendi icinde yapacagi sinavda 70 alan herkesi duy yapacak bu da yaklasik 5-6 bin kişi bu kadar sayiya rağmen bize hala daha 50 kişi demezler di mi
-
Valla çok aceleci davranıyo olabiliriz ama güzel haber almaya çok ihtiyacimiz var özellikle şu guy il tercihi ve kurum sınavı sonrası o yüzden duyumu olan arkadaşlar lütfen paylaşın Bu Sayfa hareketlensin artık lütfen
-
priss, mhuy alımı ile ilgili bir duyum yok mu halen?
-
Eylül sonu gibi ilan verilir kasımın ilk haftası sınav yapılır diye tahmin yürütmekteyim mhuy için
-
İlanlar gelecektir.Lakin çoğu merkez uzmanlık olur.Sayıları az olduğumdan 5 bilemedin 10 kişi olduğundan
en az 88 100 arası kapatır.Mali hizmetler yüklü alım yaparsa 80 üstünün işine çok yarar.Çünkü 20 katı sınava çağıtınca puanı düşük olur.Sonra bi bakmışız 2018 kpss -
@guyan-gelmiş 70 alan herkesi duy yapacaklar haberini nerden okudunuz dostum ben öyle birşey bilmiyorum. Linkini paylaşır mısın? Bunun yanında duy 50 den fazla ilana çıkar ama 300 ler bence zor.
-
@Priss hocam maliye personellerine buro-senin msj olarak attığı ve tüm maliye personeli tarafından dillendirilen bir durum bildigim kadarıyla personel daire başkanınin söylediği dillendiriliyor ama memurlarin uzman kadrosuna gecirmek icin yanlis bilmiyorsam kanun değişikliği icin mecliste beklemede. 70 üstü herkesi yapacaklarina bende cok şaşırdım ama maalesef cok yuksek ihtimal durumunda
-
@guyan-gelmiş dostum o dediğin iş personel daire başkanının demesiyle olacak bir mesele değil. Gu için bunu yaptılar düz memurluktan geçiş için bir sınav olacak sayın Ağbal açıkladı ama bu seçim yatırımı olarak görüldü. Şimdi aynı olayın duy a yapılması ne kadar beklenir ben pek ihtimal vermiyorum. İşsizlik almış başını gidiyor devlet şuan her ne kadar bizi iş kapısı olarak görmeyin desede özel sektör bu konuda yükü kaldıracak durumda ve olgunlukta değil devlet de bunun farkında. Bu nedenden dolayı yakın zamanda seçim yoksa istihdam politikaları işsizlere yönelik olur.
-
62,50 gygk neti çıkıyor stres oldum ya ufgf ;((((
-
@Priss olması gerekeni yazmışsınız hocam ama maalesef olacaklar başka yan masamda çalışan maliye personelleri mevzuatlara çalışmaya başladılar bile ve açılması konusunda kesin gözüyle bakıyorlar.
-
@Priss içişleri'nde yapacağı çok şey var derken vergi denetmenlerinin hesap uzmanlarının tekrar ayrılması duyumu var bu heralde
-
@paretowilfredo , kardeşim kaymakamlık sınavı için bir duyum filan var mı ? 2017 bitmeden açılacak deniyordu. gerçi daha en son yapılan sınavın mülakatları bitmedi
-
@guyan-gelmiş eğer açılırsa cidden büyük hayal kırıklığı olur. Ben devletin içinde yetişen birisi olarak diyorumki ne varsa gençlerde var. Yaşı artık artmış memurlar günün şartlarına ayak uyduramıyorlar. Yeni gelen gençler birçok sınavdan geçen kalifiye insanlar. Bu kaynaktan yararlanmayı değil de miadını doldurmuş kişileri yükseltmek izahı olmayan birşey