2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@ddguy ben sana istinaden söylemedim dostum.
-
@HaniYaKi bin tane yerden mention atmissin amacini -niyetini-derdini anlamadim. Takilmaya devam et Muhatap alacagim birine benzemiyorsun pek
-
İsteyen gk-gy den 1 net yapsın 88 alsın ne diyelim kendi tercihi..
-
@Fişek-MORGEN hocam tarim kredi ilana cikmis:) ama mufettis icin basvuru sartlari belirtilmemis.
-
ben az önce baktm da gk yüzde 10 gy yüzde 10 diğer alan dersleri de yüzde 29 etkiliyor. gk gy daha fala etkiler mi bu durumda
-
priss kardeş mhuyla ilgili edindiğin başka detaylı bilgi var mı eylülden önce mi gelir ilan?
-
p35 e gk gy nin etkisi yüzde 20. 4 alan dersinin her biri de yüzde 20 etki ediyor puana. Guy dışındaki kurum sınavları için gk gy çok daha önemli.
-
Arkdşlr tarım kredi kooparatifinin ilanını anlayamadm tecrübeli arkdşlr anlatabilirlermi acaba
-
@kismetnasip mantıklı konuştuğumdan olabilir, denk değiliz.
-
@yılmazadam Eylül'den önce gelir sadece benim bir tahminim kesin bir bilgi Yok geleceği zamanla alakalı birkaç güne netleşir buraya yazarım zaten
-
@kismetnasip aynen kısmet nasip bakalım
-
@kismetnasip ama sensde iyi duyumcusun dedin geldi
-
Güzel bi haber verecek olan yok mu yav sende gül ddguy üzülme diyecek biri çıksın az kaldı bi sınav daha yapılacak çok yakın desin hadi ya
-
@ddguy sen de Gül ddguy üzülme senin kullanıcı adın yeter KPSS den sonra çok sınav açılacak buna guy da dahil. 2016 olağanüstü bir yıldı o yüzden durgun geçti ama bu sene öyle olmaz. O yüzden KPSS çok önemli
-
Pelikan denemeleri kpssye nazaran kolay diyolar var mi cozen??
-
@busus Hukuku gereksiz uzun sorulardan oluşuyor.. İktisadı zor. Maliyesi kpss ayarı. Muhasebesi ise çok kolay
-
@ddguy bence umutsuzluğunu bir yıl ötele dostum bu sene , özellikle de başkanlık referandumunun kazanılmasıyla, devlet içerisinde şu an ihtiyaç duyulduğu için direkt atılamayan, fetö mensuplarının desteği veya referanslarıyla girmiş binlerce a ve b grubu memur var. büyük bir temizlik ve bunun paralelinde yüklü bir alım olacağı kanaatindeyim. kamu çalışanı arkadaşlarımdan aldığım duyumlar da bunu doğrular nitelikte... o yüzden kpss ye odaklan, gerisi Allah kerim....
-
@HaniYaKi hadi inşaAllah bakalım duyumlarin tez zamanda çıkar da çok beklemeyiz inşaAllah
-
İns iyi puan alırız bankaya mülakata gitmiştim iki mülakat yaptılar di başka adayı tercih ettik diye geri dönüş yaptilar ya sabır
-
@busus Hakimlik denemelerini çözmüştüm ben cevap anahtarında vs yanlışlıklar vardı ayrıca konu dağılımına önem verilmeden hazırlanmıştı sorular. Bunun için pek tavsiye etmem pelikan. Hatta genel olarak alan için deneme tavsiye etmem çünkü hiçbiri KPSS için ölçüt değil