2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@paretowilfredo hocam VDK “dam herhangi bir duyumunuz var mı? Biliyorum 10.promısyon süreci henüz tamamlanmadı ama yaza doğru bir 300 kişilik alım yapılır mı? Yapılırsa hangi puan türü kullanılır?
-
@frie-list dostum guy ve vmy icin en son duydugum gecerli halen. Yeni bir bilgi yok. Guy icin kpss den once vmy icin kpss den sonra olabilir dendi ben sordugumda. Halen durum boyle yeni bilgi almadigim icin.
-
@paretowilfredo tamam hocam tşk ederim
-
İçimden bir ses Şubat'ta Duy gelecek diyor.Hayırlısı..
-
@maliyeci07 inşallah hocam. Tabi il göç gibi komik sayılarla gelmesinde
-
duy da bi türlü gelemedi. herkes diyor gelecek diye neden gelmiyor bu ilan , bakan bile söyledi
-
@paretowilfredo reis muy ve sayıştaydan haber var mı
-
@maxmin Dostum Sayıştay halen ihtimal dahilinde ve planlanma durumunda. Ancak sarkabileceği ihtimalini düşünmeye başladım. MUY DUY kadar muhtemel.
-
http:// www. kamuajans. com/m/kpss/maliye-bakanligina-kariyer-mesleklerden-naklen-personel-alinacak-h517511.html Şöyle bir haber okudum, 250 maliye uzmanı kadrosunun merkez uzmanlıklardan geçişle doldurulacağından bahsediliyor, yardımcı alıp yetiştirmek yerine hazır yetişmiş uzmanlardan alınacak yani..
Şimdi biz MUY ilanı beklemeyelim mi yoksa uzman yardımcısı kadroları boşsa bekleyelim mi yorum yapabilecek var mı -
@rybczynski2 Bu alınacaklar sadece masak bünyesinde çalışacaklar.
-
sağlık bakanlığı ve adalet bakanlığı uzman yardımcılıgı bekliyorum
-
@galatasaray peki iibfden mi yapılacak bu alimlar?
-
@galatasaray ikiside en son 2013 te alım yapmış. sayıca güzel ilanlar açıyorlar. İnşaallah 2018 kpss den önce gelir bu ilanlar
-
@ilkhedefsgk ben tahmin ettim bilgi hiç yok. insallah acarlar
-
@galatasaray Adalet Bakanlığı'nda uzman yardımcısı tanıyan biriyle görüştüğümde bakanlığın çalışanlara mümkünse başka kurumlara geçmelerini tavsiye ettiğini ve aldıklarını da iyi değerlendiremeyeceği için bir daha alıma çıkmayacağını belirtmişti. Zaten o kadro için bir kez alım yapılıp kontenjan doldurulmadı. Alınanların bir kısmı başka kurumlara geçiş yaptı, bir kısmı da ihraç oldu. Kalan az sayıdaki kişi de aylar önce uzmanlığı aldı. Zaten o bakanlıkta uzmanların yapacağı işi tetkik hakimleri yapıyor. Sağlık Bakanlığı da bir kez ve yüklü bir alım yaptı. Memurlar. net'te hukuk mezunu bir Sağlık Bakanlığı'nda uzman yardımcısına geçen sene sormuştum. O da kadronun ve görev tanımının tam oturmadığını ve bu nedenle başka bir alım beklemediğini söylemişti. Şimdi diyeceksiniz ne bekliyorsun. Ben de uzun zamandır alım yapmamış ancak alım yapabilecek kadro tahminlerimi yazayım:
Kamu Denetçiliği Kurumu Uzman Yrd. (Forumda zaten alıma çıkacağı yazıldı)
Kültür ve Turizm Uzman Yrd.
Gümrük ve Ticaret Uzman Yrd.
İnsan Hakları ve Eşitlik Uzman Yrd. (Forumda zaten alıma çıkacağı yazıldı)
Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörü (Hazine Müsteşarlığı ile Adalet Bakanlığı kontrolörlük açınca aklıma bu geldi)
MTA, DSİ vb. kuruluşlar için Müfettiş Yrd.
MEB Uzman Yrd.
Ekonomi Bakanlığı Ürün Denetmen Yrd.
İl Planlama Uzman Yrd.
TMSF Fon Uzman Yrd.
Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müfettiş Yrd.
Tapu ve Kadastro Uzman Yrd.
Tapu ve Kadastro Müfettiş Yrd.İnşallah bunlardan biri veya birkaçı şubat-mart aylarında açılır da, yüksek puanlılar 2017 sonlarına doğru açılan sınavlarda işe girince biraz daha düşük puanlılara şans doğar...
-
@odtüsbky hocam burdaki tapu kadastro uzman yrd.merkezi teskilat mı ? bundan bi kac yıl once il tapu uzman yardımcılıgı geliyor diye haberler cıkmıstı acaba var mı öle bir plan bunların içinde sanırım en fazla il planlama uzman yrd. alınır heralde
-
@odtüsbky inşallah dediginiz yerler mart nisan gibi açılır da yükseğe yakın puanlılar nasiplenir. 2018 kpss temmuzda 7 ayımız var
-
@paretowilfredo Hangi konu başlığı altında sorsam bilemedim üstad ama şu ösym branş bazında sıralamalar 2017 puanıyla atanan birileri olunca hep güncelleniyor mu? şu ana kadar sıralamamızda bir ilerleme olursa ordan bakabilir miyiz p48 için ?
-
@galatasaray sağlık bakanlığının 2016 da alım yapacağını söylemisti çalısan biri.hala yapmadı.
-
@odtüsbky, içinde söyledi: 2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
Tapu ve Kadastro Müfettiş Yrd.
Bakıyomda şu ilanların tarihlerine çoğu 2012-2013 hep diğer devamlı gelen ilanlarında o dönemde ne kadar yüklü alım yaptığı zaten ortada o dönem ne bereketli dönemmiş arkadaş resmen atanmayanı dövüyorlarmış naptılar arkadaş tüm kadroları o zaman doldurdular bize bir şey kalmadı mı