2017 KPSS Sonrası Açılmasını Beklediğimiz Kurum Sınavları
-
@paretowilfredo İnşallah dediğiniz gibi çok çağırırlar sınav yüzü görmüş oluruz üstad sağolun.
-
@rybczynski2 İnşallah dostum. Netleştirdiğim takdirde paylaşacağım bakalım.
-
@paretowilfredo guy için gelişme var mı hocam?
-
@iktisatcikiz Henüz yok dostum. Olursa paylaşacağım.
-
@paretowilfredo Sayıştaydan ben de duyum aldım.Yeni alınacak adayları Ocakta başlatmayı planlıyorlarmış.İlanı siz hesap edin artık.Yakındır.
-
@paretowilfredo sayıştaydaki arkadaşlar o sınav merkezinden bir yıldır bahsediyorlar ösym ilede görüşüldüğünden bahsediliyorseninde dediğin gibi kapasitesi 5000 kişi sınavada okadar kişi çağırılır diye düşünüyorum. Ancak aklımı karıştıran şu gecen sene yapılmaması ve bu senin orasında sınav yapılacak olmSı acaba sayıştay teamülleri hazır boUlmuşken personel sayısıda bir hayli azalmışjen sayıyı acaba yüksek tutarlarmı ben 100 kişilik bir sınav ilanı görürsen şaşırmam dostlar
-
@asımın-nesli en son alımdakiler kaç ay sonra başladı
-
@paretowilfredo Üstad, mayıs sonu eleme sınavı için konuşulan tarih mi?
-
@genclerbirlikli eleme sınavından itibaren 10 ay gibi bir süre içinde başlamışlar göreve hocam
-
Klasik sınav
-
@mrvcmgz ocak gibi başlatmayı düşünüyorlarsa yakın zamanda yapmaları lazim. İlan en erken nisanda gelir zaten gelirse.
-
Eleme sınavından en az 30 gün önce ilan verilir diyor yönetmelikte.
-
P48 puan sınırı mi olur sayistsyda ? Konusulan bi sınır var mi
-
@genclerbirlikli geçen sene 30 ekimde olan sınav için 5 eylülde ilan gelmiş mayıs sonu sınav varsa nisan başında ilan gelir büyük ihtimalle o zaman
-
5000 kişi olayı dogruysa p 48 80 uzeri olmaz 75 olur
-
@shady1 yönetmelikte ne kat ne de puan sınırı yazıyor. Sayıştay karar verecek.
-
@mrvcmgz büyük ihtimalle öyle olur hocam
-
1.kamu denetçiliği uzman yardımcılığı
2.kişisel verileri koruma uzman yardımcılığı
3.gelir uzman yardımcılığı
4.maliye hizmet uzman yardımcılığı
5.maliye uzman yardımcılığı
6.içişleri bakanlığı uzman yardımcılığı
7.içişleri bakanlığı ab uzman yardımcılığı
8.türkiye insan hakları ve eşitlik kurumu uzman yardımcılığı
9.içişleri bakanlığı il planlama uzman yardımcılığı
bu ilanlar hep seçimleri mi bekliyor acaba -
.........
-
@sbf12345 devlet gelir uzman yardımcılığı ve vergi müfettiş yardımcılığıda gelebilir