Beşiktaş
-
@antimülakat Galatasaray'ı yenmek pek zor bir ihtimal değil ama bizim topçuların kafa şampiyonlukta değil yoksa ilk yarı ki maçta doğru düzgün top dahi oynamadan 3 attık.
-
Dün yendik ama gol yolları açık değil ve skor aldatıcı. Bitirici bir oyuncumuz malesef yok ve deplasmanda galatasaryı yenmemiz lazım.
-
@hgrotius forvetlerimizden çok defansımız gol atıyor
-
@busus aynen öyle utanç kaynağı yeminle :’(
-
5 gol var ama gol atan forvet yok. Beşiktaş bu gidişle şampiyon olacak gibi görünmüyor. Talisca da bir sıkıntı olsa takım yatışa geçer gibi görünüyor.
-
Rahat bir 3 puan geldi sanırım. Beşiktaşlılar arkaya yalanıp Pazar'ın gelmesini bekliyorlar.
-
@antimülakat gs yarın berabere kalmazsa beşiktaş kazansa da anlamı yok hocam
-
üst üste 5. şampiyonluğun 3. bölümü için güzel bir adım attık hayırlısı bakalım ...
-
bu ülkede futbol bitmiştir... emeği geçenlere yazıklar olsun!!
-
@siyahbeyaz Biten futbol değil,hukuk olmuş.
-
@byteks1 biten tükenen o kadar çok şey varki... sonrada diyorlarki Beşiktaşlıysan hakemide yeneceksin yetmez tff yide yeneceksin yetmez yetmez .... gol atıyorsun saymıyorlar 77 cm ofsayttten gol yiyorsun onu sayıyorlar.. dayak yiyorsun ölümden dönüyorsun suçlu sen oluyorsun .. çok zor Beşiktaşlı olmak çok zor...
-
eğer futbola siyaset karışırsa siyaseti de futbola göre değerlendirirler. beşiktaşlılar çok sinirli iktidara oy kaybı olcaktır... ki bir çok taraftar dillendirmeye başlamış
-
Her şey bir yana Türkiye Kupası’nı alsak ne almasak ne? Ben hoca olsam yedek kadroyu sürerdim.
-
@aliveli malesef kadroyu değiştiremiyoruz. Yapılacak tek şey var.
Bu maça çıkmamak ve Kadıköyde ki her maça u-21, paf takımı vb. takımlarla çıkmak lazım. Gençlere tecrübe olur. -
@byteks1 çıkmasak çirkeflik yapıp ligde ouanımızı siler bunlar.
-
beşiktaş o maça çıkarsa şenol güneş gider sene sonu kesinlikle çıkmaması lazım
-
@aliveli Hükmen mağlubiyet+ 1 sene kupadan men+ bu sezon kupadan rlde edilen gelirlerin iadesi.. Cezalar bu kadar. Bence göze alınmalı
-
-
@busus oy kaybı mı olur güldürme kardeşim ya çarşıdan sanki oy alıyordu akparti o zaman fb aleyhine verse ordan oy kaybedecekti bu kadar basit mi bu
-
Futbolu siyasete bulaştıran Fikret ormandır