Beşiktaş
-
@aristotales ben de @Antimülakat üstada katılıyorum, yarın muhtemelen şampiyon belli olacaktır, bundan yılllaaarr yıllaaarr önce Bursaspor şampiyon olsuk istedik çoğumuz çünkü hükümdarlık, bu 4 büyükler olayı son bulsun istedik içten içe fakat bugün gördüğüm kadarıyla Türkiye'de Başakşehir şampiyon olsun isteyen sayısı sadece takımın kadrosundan ibaret. Ben de bu noktada aynı duygular içinde olduğum için Başakşehir şampiyon olmasın da tuttuğum takım olan Galatasaray yerine Beşiktaş şampiyon olursa ona da sevineceğim. Yarın Beşiktaş muhtemelen evinde Galatasaray'ı yenemez ama bir puanı alırsa şampiyonluk için büyük şans yakalar fakat öyle bir şey üzülerek söylüyorum ki olmayacak.
-
@agor, içinde söyledi: Beşiktaş
@aristotales ben de @Antimülakat üstada katılıyorum, yarın muhtemelen şampiyon belli olacaktır, bundan yılllaaarr yıllaaarr önce Bursaspor şampiyon olsuk istedik çoğumuz çünkü hükümdarlık, bu 4 büyükler olayı son bulsun istedik içten içe fakat bugün gördüğüm kadarıyla Türkiye'de Başakşehir şampiyon olsun isteyen sayısı sadece takımın kadrosundan ibaret. Ben de bu noktada aynı duygular içinde olduğum için Başakşehir şampiyon olmasın da tuttuğum takım olan Galatasaray yerine Beşiktaş şampiyon olursa ona da sevineceğim. Yarın Beşiktaş muhtemelen evinde Galatasaray'ı yenemez ama bir puanı alırsa şampiyonluk için büyük şans yakalar fakat öyle bir şey üzülerek söylüyorum ki olmayacak.
Ben de @Agor Başkana katılıyorum :)) (Futbol ile olan alakam bu kadar, bitti bittii) İşin şakası bu yıl yarış benim bile alakamı celbetti. Eskisi gibi taraftarlığım kalmadı işin açığı ama nerede durduğumdan öte nerede durmadığım önemli benim için çoğu zaman.
başakşehir diye bi takım varmış duydum baktım şöyle bi. Onlar şampiyon olmasın da kim olursa olsun
Her ne olursa olsun fanatizm, karakterin ve değerlerin önüne geçmesin. -
bende @paretowilfredo'ya katılıyorum. Bu birbirine katılma süreci devam etsin diye yazdım. Sonsuz döndü, hayırlı günler efenim.
-
Futboldan hiç anlamam ama besiktasa sanrım duyarlılığı sebebiyle bi sempatim var . Başlık Beşiktaş olunca bi bakayım dedim. Her neyse mevzu (futbola yakınlığım bu denli işte ):-) Beşiktaş kazansın istiyorum
-
Şimdi maçla ilgili üç netice var ve bu üç neticenin de kendi içinde farklı sonuçları var.
Birincisi Galatasaray yenerse, çok büyük ihtimalle şampiyon olur. Kupa sayısı en yakın rakibine göre 3 kupa fark olur, makas açılır. Öte yandan GS ın mali durumu çok sıkıntılı şampiyon olmak zorunda.
İkincisi Beşiktaş yenerse, çok büyük ihtimalle şampiyon olur. Şenol hoca takımın Fatih Terim'i ilan edilir. Kartal'da daha yüksekten uçmaya başlar.
Üçüncüsü beraberlik olursa, şampiyonluk son haftaya kadar devam eder. Bein sport dünyaları kazanır. Futbolla ilgilenen herkes dünyaları kazanır.
Her üçünde de değişmeyen tek şey: Kasanın kazanmasıdır. Futbolu yöneten ve yönlendiren herkese ekstra gelen bu gelirleri şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
-
@antimülakat Şenol hoca yenerse neden Fatih terim ilan edilsin hocanin kariyeri belli Dünya kupasi üçüncülüğü var Ucl de başarilari var
-
Besiktasliyim ama nedense besiktasin sampiyon olabilecegi icime dogmuyor ; a grubu seruveni beni umutsuzluga alistirdi anlasilan:)
-
Arkadaşlar Beşiktaş'ın 3-3lük Benfica maçı geldi aklıma. Umarım yenebiliriz.
-
@antimülakat KPSS puanı çok da etkili değil diyorsunuz yani
-
@jakuppp muhakkak büyük hoca ama Galatasaray ın Fatih Terim i gibi Beşiktaş ında Şenol Güneş i olur anlamında söyledim.
-
Diagne topa dokundumu? Beşiktaşın taçını gs nasıl kullandı da gol attı? Var hakemi cüneyt çakır neden yok? Bu sgk ilanı nerde kaldı? Kafamda deli sorular..
-
Beşiktaş defansı dün ciddi manada çok çok çok kötüydü, işin dramatik tarafı şenol'un saçma taktikle başlayıp maçta çuvallamamıza rağmen hiç bir şey yapmaması.
-
Beşiktaş yine kötü bir maç işletti. Çok büyük hatalar yapıldı. Çok kolay bir maç oldu resmen. Bu maç sonrası da GS kupayı alır diye düşünmek yanlış olmayacak gibi gözüküyor.
-
Yıl bilmem kaç oldu yine durumumuz aynı