Beşiktaş
-
@hoffafd şu anda fenerlilere karşı kahkaha atmak istiyorum. çok mutluyum
-
@busus tüm Türkiye gülüyor şuan onlara uzun zamandır içimin yağları böyle erimemişti, zevkten dört köşeyim
-
Yıllardır söylüyoruz bir türlü anlatamadık.
Beşiktaş'la uğraşanın çocuğu olmaz. -
O değilde futbolun adaleti gerçekten var. Dönüp dolaşıp ayağına her şey dolanıyor. Fenerbahçe bu konuda ne kadar gerçekleri kabul etmeyerek hareket etse de bir türlü istediğini alamıyor. Bu Başkan ve ekibiyle olan FB taraftarına oluyor.
-
Bugün günlerden Akhisar
-
Bu dördüncülük ağır oldu ama düşmez kalkmaz bir Allah.
-
@aliveli akbilspora destek veren, futbola siyaseti karıştıran zihniyet utansın.
edit : Siyaset fulbola her ülkede müdahil oluyor ama burada siyaset futbolu yönetiyor.
-
@agor hocam diğer ülkelerde en azından taraftarı olan kulüplere destek olunuyor biz de taraftar yok kulüp var
-
@aliveli zaten baktım da stat bomboşmuş. Adamlar şampiyon olsa es kaza bu akşam şampiyonluğu kimse kutlamayacak. Bursaspor 4 büyüklerden sonra ilk şampiyon olan kulüptü hep birlikte kutlamıştık şampiyonluğu, belediyespora destek veren de olmazdı öyle kupayı alır evlerine giderlerdi halı saha turnuvası tadında.
-
Östrhagns bilmem ne adını bile yazamıyorum o takıma elenen şampiyon Vardara elenen 2. Oluyor . .. namağlup ş.ligi bitiren herkesin favorisi 4. Oluyor ...Tebrikler yusuf namoğlu Tebrikler Yıldırım Demirören Tebrikler Hüsnü güreli. .. SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK BEŞİKTAŞIMIZI...
-
@siyahbeyaz bu nasıl mantık kim büyül takıma elenirse o mu şampiyon olmalı?
-
@siyasallı ''Beşiktaş bence Türkiyede şampiyon olur demiştim ama neden şampiyon olamadığını şimdi daha iyi anlıyorum''.. Jupp Heynckes bayern münih teknik direktörü..
-
@siyahbeyaz hocam neden böyle bir şey demiş.
-
@hgrotius Cüneyt çakırın yönettiği skandal ş.ligi maçından sonra söyledi .. türkiyede 77 cm ofsaytten gol yiyen neredeyse her büyük maçta kırmızı kart yiyen golü iptal edilen penaltısı verilemeyen hatta hakemin gol attığı takım olarak biz alışkınızda tabi elin adamına tuhaf geliyor..
-
@siyahbeyaz hocam Türkiye’den iyi hakem çıkması zor zaten. Düzgün bir sistemi yok tff’nin.
-
@siyahbeyaz nerde demiş hocam ben duymadım hiç
-
@siyasallı bknz : 10 mayıs tarihli fotomaç gazatesi turgay demirin kıskananlar çatlasın başlıklı makalesi.. saygılarımla...
-
@siyahbeyaz güzel habercilik sadece beşiktaşlı turgay demirin yazısını referans gösterip laf söylemek.kaydedince çamur atmaktansa kazananı tebrik etmek daha erdemli olur.saygılar bizden
-
@siyasallı tatmin olmanız için kaç referans yeterli ? ayrıca kazananları tebrik ettğim yazım 3/5 yorum yukarında duruyor.. tebrik edilmesi gerekenleri tebrik ederiz biz sıkıntı yok bu açıdan...
-
Durumu bir bire getirdik amma takım hiç tad vermiyor.