Beşiktaş
-
Geçen hafta perşembe günü iş yerinden çıkıp halı saha maçına gidiyorduk, felaket bir trafik var, yaprak kımıldamıyor adeta, dedik heralde üst düzey bir bürokrat veyahut bakan geliyor kitlendi trafik. az ilerledik ki polisler yolu kapatmışlar halk otobuslerinin içinde beşiktaş taraftarları var, en az yarım saat trafikte kaldık aksine bir de fener formalı birilerini görünce çılgına dönüp otobüsten aşağı indiler,otobüsün camlarına zarar verdiler vs safi zarar adamlar. Futboldan o esnada soğudum hem trafikte mağdur olduk hem de holiganizm adına devletin malına zarar verdiler. ellerine fener formalı biri geçse boğazlıyacaklar adeta, tamam biz de futbolu izlemeyi,oynamayı seviyoruz da her şeyin ölçüsünü kaçırıyoruz maalesef...
-
@sofuoglu hocam bu türk insanının genel yapısı bence. sevdik mi çok bağlanıyoruz. ilişkilerde bile adam ya benimsin ya toprağın diye öldürüyor sevdiğini o yüzden taraftar ayrı mı yapmamak lazım. hayatımızın her alanında böyle insanlar var maalesef.
-
Beşiktaş maça çıkmıyormuş bakalım neler olacak
-
@walrass06 iyi yapmışız bence Türkiye Kupası için harcanan her saniye lüzumsuz.
-
gitsin akhisara yenilsinler de bi dalga geçelim. içim soğusun yoksa zor
-
Doğru olanı yaptılar. Gururluyuz, iyi ki Beşiktaşlıyım.
-
Maça çıkmamak güzel hareket. Kesinlikle destekliyorum, holiganizme hayır!
-
Kupa sizin şeref bizim olsun ... Tebrikler Beşiktaş
-
Şeref vs karıştırmak neyse de kupa harbiden sizin olsun yaktığımız yakıta, eskiyen krampona yazık
-
en doğru hareketi yapıp hakkın hatırını üstün tuttu beşiktaş inşallah bu gereksiz kupadan süresiz men ediliriz
-
@sukuti inşallah
-
Devlet bahcelinin aciklamasini gordunuz mu gercek degildir umarim
-
@busus bugün yeni açıklama mı yaptı önceki mi?
-
@burcuburcu yeni yapmis besiktasin aldigi karar yanlistir falan diye bi aciklama dolasiyor instagramda besiktas sayfalarinda
-
@busus neyin kafasını yaşıyor anlasam
-
Sezonu kapatmış bizim oyuncular :))
-
O değilde gol atamayan forvet aşkımız ne zaman bitecek bizim? Negredo nedir yav
-
@hgrotius bir tosun ülkeyi yedi kaçtı, diğer tosun Beşiktaş'ı zengin etti kaçtı. Tosunlara sahip çıkamadın kartal!
-
@antimülakat tosunu bırak hocam biz aboubakarı nasıl kaptırdık? ben ona yanarım.
-
@busus doğru ya bide o vardı dimi. Harbi iyi topçuydu.