Guy sonuç bekleme platformu:)
-
@Merve90 Antalya 81 İzmir 80 beklentim bu yönde
-
@Priss bir de konya yorumu lütfen
-
@brkmrv 77 sıcak geliyor
-
@Priss teşekkürler:)
-
@Priss inşallah beklentinin birazcık aldına düşer. Amin
-
@Priss Vana ne dıyorsun
-
@snm0909 Doğu hakkında tahmin dahi yürüyemiyorum
-
@Priss 77 78 olsun bıze yeter hocam
-
@snm0909 olur inşallah
-
@Priss bir de bursa ya bisey de
-
doğu illeri 70 arkadaşlar 70 aşan mülakatta bursa 78 istanbul 72 istanbul çevresi 73 74 antalya 77 mersin konya 76 artvin batman falan 70 onlar tahminim bu benim açıklanınca görürsünüz
-
Simdi aradim mesai saati bitmesine ragmen calismalar suruyo su anda dediler benim tahminim en kotu ihtimalle yarin aksama kadar aciklanir
-
@Klay-Thompson Keşke böyle olsa. Umarım hayaller başka hayatlar başka olmaz.
-
@Ülkü böyle olacaktır kesinlikle öyle basit bir sınav değildi bildiğimiz soruları yapamadık yani puanlar tam olarak dediğim gibi olacak açıklanıncada çok şaşırmayın yani sende İstanbul yazmıştın değil mi
-
@Klay-Thompson Evet bende İstanbul yazdım. Çok stresliyim açıklansada kurtulsak
-
@Klay-Thompson inşallah.. ne güzel tahminler bunlar
-
@Merve90 @ülkü ilk yorumlarımı okuyun bi ilk ben demişimdir 73 72 yle kapatacak istanbul diye ben 86,300 puanla başvuru yaptım az değl yani şimdi 78 79 doğrum belki çıkacak 80 altına keainlkle düşer düşmezsede kpss falan zor atanırız artık sayıştay sınavı gibi olacak 90da 63 yapan kzanmıştı ordada şimdide öyle olur
-
Sınava giren kitleyi tam anlamiyla bilmeden tahmin yapmak zor. Sinavin durumu ortada mulakata cagiralacak kisi sayisi bakimindan bir tahmin yapmak daha gercekci gibi duruyor. Istanbul'un en dusuk kapatan il olacagini dusunuyorum sayi itibariyle. Cevremde olan kisilerden bir kamuoyu yoklamasi yaptim genel durum 20 yanlis uzerine kurulu. Enteresan olacak ama sehirlerin alim puanlariyla kapattigi puanlara cok yakin bir sonuc bekliyorum. Istanbul 76 izmir 79 antalya 82 gibi.
-
@Priss Hatay nolur kacla kapatır tahmini
-
@ceren 74