2016 Aralık GUY Sınavı
-
@ctrsprbs Vergi hukuku ve TVS var. Çoğu sınavda birbirinden bağımsız olduğu hesaba katılmaksızın tek isimle yazılıyor. Ikisinden de soru geliyor ve sınavın en belirleyici kısımlarından birisi oluyor.
-
Teşekkür ederim.
-
Günaydın GUYcu duyumcular
-
@hakimim_25 google'a işletme iktisadı notu yaz. 50 sayfalık bir not çıkıyor. Zaten içinde şirket çeşitleri kooperatifler, tröst, konsern, kartel vs. var. Bir şirketin kuruolma aşamaları, yeri gibi gereksiz gereksiz şeyler var. 2-3 okumada halledersin...
-
Biri de memurlarnete aralik bitmeden guy ilani gelecek demiş agustostan bu yana her ayin sonu ilan geliyor
-
Çok teşekkür ederim sağolasn @Łódź
-
@paretowilfredo sgk da verdiğin müjdeyi keşke guy içinde versen p35ciler olarak bekliyoruz
-
@paretowilfredo aynen
-
Benim anlayamadigim nokta sgk alım olacak diye duyuru yaparken gelir idaresi neden hiç bir açıklama yapmıyor acaba
-
Yada neden alım yapmıyor olağanüstü hal sadece guyu mu vurdu @lal
-
Az daha sabretmeli arkadaşlar. Yılın bitmesine şurada çok bir şey kalmadı. Güzel haberlere sevineceğiz umarım en kısa sürede.
-
Şuan gib bizi psikolojik olarak eğitiyor bi nevi sat yada bordo bereli eğitimi düşünün psikolojimiz bozulmadan atlatırsak atanırız
-
@hakimim_25 bildiğim tek şey var, olanlar durdu durdu beni buldu.
Sonunda hepimiz sıyıracaz az kaldı.Endiselendigim nokta ders çalışmadan nasıl olacak bu iş,iyi hoş ilani bekliyorum ama...... -
Dostlar daha evvel de belirttim arkadaş da belirtmiş zaten sitemkar bir şekilde ama gerçekten Maliye Bakanlığı hiç olmadığı kadar dışa kapandı. Sgk şeffaf bir yıl geçiriyor ki bunda Sn.Bağlı'nın katkısı çok büyük. Diğer tarafta ise gri bir bürokrasi işleri zorlaştırıyor. İnşallah soruşturmaya devam böyle bir aralık görürsem ışığın sızdığı hemen kapıp getireceğim size. Allah sabır versin ve yardımcınız olsun.
-
@paretowilfredo hiçmi görünürde bir ışık yok hocam
-
Arkadaşlar herkes her sayfaya girdiğinde "GUY istiyoruz GUY"
diye yazın -
GUY istiyoruz GUY
-
Sebep manyak mıyız:) @urfa63__
-
manyadık kimse yalandan bile olsa duyum paylaşmıyor her yerden umutsuzluk akıyor .
-
Manyaklığa doğru gidiyoruz