2016 Aralık GUY Sınavı
-
Ben bu başlık açıldığında kesin diye düşünmüştüm bundan öncekilere inanmadım ama @paretowilfredo duyumu sağlamdır siye düşünmüştüm ama öyle çıkmadı ama alım yoksa adam ne yapsın
-
Arkadaslar biraz insafli olalim. Sgk baskani elindeki listenin ne zaman aciklanacagini bilmiyor. 1 hafta icinde aciklayacagiz diyor 2hafta sonra acikliyor özür dilemek zorunda kaliyor buradaki arkadaslar böyle bir sürecte ne yapsinlar?
-
Ya kimseyi bir şeylerle ithamda bulunarak zan altında bırakmaya gerek yok. Zaten bu sitede duyumlarını ciddiye alman gereken kişiler belli yada kendini belli ediyor. Keza kimse zorla takip etmiyor bu siteyi. Herkes az çok fikirlerini, benzer dertlerini paylaşıyor. Kafanıza yatmadıysa bu siteyi kullanmamak hür iradenizle alakalı değil mi?
-
Bizi bu duruma düşürenler utansın...
-
Geçtiğimiz günlerde çok popüler oldu bu yüzden pek çoğunuzun okuduğunu düşünüyorum. Fakat gene de paylaşmak istedim. Sabırlı olmalı ve elimize geçecek şanslar için kendimizi hazırlamalıyız.
-
Su anda devlet bile ne yaptigini bilmiyor. Ihtiyac var mi alim olmali mi dusunemiyor. Uydurup sallayan cok kisi de var gerçekten birşeyler duyanlarda. Kesin olması icin resmi biseyin olması lazim bakan bile söylese kafasi atar sabahina toplar herkesi yapmıyoruz su kadar almiyoruz der. Bu yuzden onemli olan saglam bir yerlerden bisey duymak . kesin dese bile bunun yuzde yuz olmayacağını zaten bilmeniz gerek. Kaldi ki birilerinin haberine göre de ders calisilmaz. Bu duyumlar sadece motive noktasında etkiler o kadar. Kimse burda nerden duydugunu söylemek zorunda degil . kimse kimseyi ifsa etmek zorunda degil. Herkesin ortak noktasi ve duydugu 2016 da alim olmayacagi. Ha yine dedigim gbi buna kimse yuzde yuz demez ama kesinlik olabilir degisedebilir der. Eger boyle olacaksa kimsenin haber paylasmamasi gerek paretoda gider bakandan duyar ama resmi gazete de bakanlikta yazmadigi surece hic bir kesinligi olamaz.
-
Bu duyum, alım, ilan konusunun saplantıya dönüştüğünü düşünmeye başladım. Devletin işi gücü yok mu ki sabahtan akşama kadar ilan ve personel alımını düşünsün? Her yıl 100 bin kişi alınacak diye bir kanun mu koyuldu da anayasaya ben mi kaçırdım? Yapmayın lütfen. Polis ve asker alımı var şansınızı oralarda deneyin.
-
@felsefeöğretmeni hocam adam yıllarını vermiş gece gündüz çalismis kendine hedef koymuş puan almış niçin polis asker olsun. Polis asker olmak istese yıllarını kitap basinda gecirmez. Kpssde adını soyadını doğru kodlar bikacta soru yapar alır 65'i bulur TORPILini atanır. Bizler istediğimiz alanda çalışmak için gecemizi gündüzümüze kattık. Bukadar kısır belirsiz bir dönem daha yaşanmadı. Bu gençler nerden bilsin böyle sorunlar olacağını. Emeğe saygı lütfen.
-
@Fabrizio hocam öyle de duyum olmuyor tepki oluyor. Duyum oluyor tepki oluyor. İlan geliyor tepki oluyor. İlan gelmiyor tepki oluyor. Para çokomel eğrisi gibi traji-komik bir denklem oluştuğunu görüyorum.
-
Devlet yöneticilerinin hepsi bir ağızdan kamu alımlarını sıfır düzeyinde gerçekleştireceğiz diyor, iyi tamam da bu sene sisteme dahil ettiğiniz 100 bin iibf/sbf girişliler ne olacak. Hali hazırda 400 binin üzerinde İİBF/SBF'li A ve B kadrolara atanabilmek için KPSS'ye giriyor. Bunun dışında yaşı 35 üstü olmamasına rağmen min bu sayı kadar İİBF/SBF'li bu süreçten vaz geçmiş durumda. Kısaca milyon İİBF. li beklerken ve her yıl 100 bin kişiyi İİBF li yaparken alım sıfır düzeyinde olacak ne demek???
Böyle bir durumu TY ailesi olarak analiz etmekten başka keşke elimizden gelen bir şey olsa
-
@aliveli @Antimülakat @paretowilfredo memurlar.netin bu hale gelmesi ve insanların alternatif siteler aramasının sebebi malum sitenin yöneticileri sırf forumu hareketlendiriyor diye saçma sapan cümlelerle sırf ego tatmini için orda yorum yazan insanları engellememesidir.Maalesef ki yavaş yavaş buraya sıçramalar oluyor ve olmaya devam edecek.Sırf sadece forumda bu tarz dengesiz,insanların duygularını kendi zevkine çevirmek için duyum yazan insanları belirlemek için en az 1 veya 2 arkadaş görevli olmalı ve bunları engellemelidirler.Yoksa herkes okumuş etmiş insanlar deyip baştan savma idare edilirse bundan önce açılan 4-5 tane iibf sitesi gibi Allah korusun burası da yok olur.
-
@guyan-gelmiş hocam aslında bir kaç yöntemle denetliyoruz ancak sizde yardım edin moderatöre şikayet sekmesini daha sık kullanın lütfen
-
Kardeşim ben neden istemediğim mesleği yapaım herkes polis olmak zorunda mı ben gazi üni uluslararası ilişkiler mezunuyum zamanında çok iyi sıralamalarla girdik hele hele sbflileri hiç demiyorum bile ilkbinlerle girdiler neden polis olalım devlet okutuyorsa istihdam da etmeli @felsefeöğretmeni
-
Türk halkı olarak devlet memurluğunu idealleri için değil de 15.indeki maaş için seçtiğimiz sürece devletin bu şekilde personel kısması gayet mantıklı. Emin olun çalıştığım yerde 2 kişinin yapacağı işi 5 kişi yapıyor ve bu durum biz bu kafada olduğumuz sürece değişmeyecek.
-
Arkadaşlar birde aklıma şu geldi kadir hoca bi ara kasımda guyun geleceğini söylemişti ona ulaşabilecek biri yokmu belki taze duyumlar alrz ben twitterdan mesaj attım ama dönermi bilmiyorum
-
@hakimim_25 ben 4 gündür soruyorum twit atıyorum cvp vermiyor
-
@AbuZiTTin arkadaşlar kadir koç kendisi MEB'de müfettiş ve şuan ücretsiz izinde ve emin olun maliye konusunda öyle aman aman istihbaratı geniş değil kendisi daha çok meb ile alakalı bir şahıs. kadir koç mu pareto mu derseniz pareto
-
Kadir hocaya ben faceden sormustum hatta birisi daha sorup facede paylasmisti kasim sonu aralik gibi yuksek bi ihtimal dedi
-
Kadir hoca mufettis filan degil dersanede ogretmen ayrica bu sene bi yayinevinin yayin yonetmeni olmus nerden biliosun diye soruyorsan gecen sene dersanemde tarih dersi veriyordu
-
O artık önemli.mühim bir insan. Ulaşamayız