2016 Aralık GUY Sınavı
-
Tuğrul hoca da bir iletisinde 1000 kisiye kadar düşmez seklinde belirtmişti bence hemen karamsar olmayalım
-
Arkadaşlar yine de kesin bşy diyemiyorum sayıyla ilgili dedi. Bence de bakanın dediği doğru 2000dir o:) dur şu sistemi de bi sorayım
-
@bacıyanı-rum şekil değştrp mi geldin:)
-
@merkantilist hocam hemşeri çıktık istediğin zaman sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım dedi
-
Referandum öncesi ilan gelecekse maksimum 18 gün var demektir. Bence en fazla 1 haftaya gelir
-
Ağzımıza bir parmal bal çalıp bırakacaklar ne zaman geliyor peki anlamadım tam
-
@turkkızı evet sorarsanız cok iyi olur hazır cevap alabiliyorken,birde zamani sorarsaniz
-
Bir heyecanla sandalyeden fırlamak, bir hışımla oturup sandalyeden düşmek. Şapa oturmak bu olsa gerek
-
#SGKBaskaninaSesleniyorum tag altında sesimizi duyuralım arkadaşlar destek olan olmayan herkese teşekkürler
-
Bencede 1000 olmaz enseyi karartmayın gençler... bakan 2000 dedi olay bitmiştir dağılın:)
-
@guy225 muhtemelen sınavda KPSS öncesi olacak çalışıyorlar o konuda dedi
-
@turkkızı bence sistemi degil tarihi sor gelince sistemi de öğrenmiş oluruz
-
zaten referandm oncesı gelecgnı bılıyordk bu adam hıc kesn konusmuyokı daha cok moralmızı bozuyo bıdaha sormayalm
-
@ddguy nerdesin(twitter)
-
Sistem değişmez kendinizi ona göre hazırlayın herşeyde umudumuz kırılıyor zaten
-
1000 kişi nedir büyük bi hayal kırıklığı
-
2000 dedi ya tövbe estağfirullahhhhhh!
-
Sistem konusunu yazdım arkadaşlar dönerse bilgi veririm. Moral olarak çöktüm yahu
-
bakan 2000 kişi imzaladım dedi 1.ağızdan ama siz gidip bakan yrd. kardeşinin ağzından çıkana inanıyorsunuz.. çok ilginç değil mi?
-
@yetkili-AĞAbey sonuçta o da müsteşara sormuş tepedekiler imza atar işi bürokratlar bitirir