2016 Aralık GUY Sınavı
-
Kutluay hoca yazmışti bu 1000 kisi olayini. Adam dogruyu mu soyluyodu yoksa ?
-
Bakan 2000 kişi için imzayi atmış zaten.Başbakan onaylanmış dendi.Bu saatten sonra ilan yolda demektir.Ne yaptılar yani yoldan geri çevirip 1000 ini geri mı aldilar pofff çok mantıksız.
-
@köyün-agası ya ama bakan 2000 kişilik gönderdik dedi ya
-
@yetkili-AĞAbey evet ama ne yapacaklarını kestiremiyoruz ki hocam her an birşeyler değişiyor hep diken üstündeyiz
-
@Fişek-MORGEN rt liyorum sürekli hocam
-
2016 puanlariyla 2000 kişi alicaz dedi bakan daha ne desin..
-
Birinci ağızdan 2000 kişiyi duyduk mu arkadaşlar ve bakan sizce öyle bir risk alır mi?Siyasi mantalite olarak almaz.
-
@friedman98 bence de Oy maksimizasyonu 1000e müsade etmez
-
Bunu da bu sene yaşayacağımız ayrı bi şok olarak hatırlamayız umarım.
-
Bu ilanda aküsü bitmiş araba gibi yolda kaldı.Nedir yaa yılan hikayesine döndü.
-
Bı 15 dakka bakmadım 4 syfa gitmiş olaylar olaylar .
-
En iyisi birkac kisi dışında herkese sormamak,yoksa iyice kafası karışıyor insanin.En yetkili kişi olarak Bakanin yaptığı açıklama ilan gelene kadar dayanağımz olmalı
-
@guy225 haklısın kardeşim.
-
Şuan çok üzülüyorum. 1000 kişi olabilme ihtimali bi kez içimize işledi artık ilan gelene kadar bu moral bozukluğu ile kalacağız. Hayır 2000 gelecek diye kendimizi defalarca ikna etmeye çalışacağız.
-
Arkadaşlar biraz kötü haber verdim, kendim de dahil moraller bozuldu. Lütfen hakkınızı helal edin. Ve bence de bakanın açıklaması dayanağımız olsun 2000 deyip 1000almasıyla, hiç almaması nerdeyse aynı tepkiye yol açar, bunu göze almazlar diye düşünüyorum.
-
Bakan 2000 kişilik alımı 2016 KPSS puanınızı kullanabilmeniz için ımzalıdım, yetiştirmeye çalışıyoruz dedi. Bu sayıyı hangi mantıkla bürokratlar düşürür ki. Alım sebebi mağlum zaten.
-
@Ülkü 200 gelcek diyorum bende şimdi bana mı inancaksın yoksa bakana mı? Lütfen mantıklı düşünün ve ders çalışın:)
-
Arkadaşlar ben takip edemedim bu 2000"den 1000"e düştü lafı kimden çıktı, bence onun 1000"e düşmesi mümkün değil, belki 1000+1000 alım olabilir ama sadece 1000 mümkün değil, koskoca bakan kendini yalancı çıkartmaz bnce, en geç 17 nisan sabahı ilanla uyanırız(duyum fln değil tahminim)
-
bakan 2000 guy imzaladım başbakanlığa yolladım diyor ancak son cümlesi 2017 den önce müraacatları almak şeklinde kastetmek istediği 16 hazırandan önce herhangi bir gün olabilir ayrıca bakanın talebini başbakan 2 ayrı alım yapabilir mi kafamda sorular sorular allah sonumuzu hayır etsin
-
ya tugrul hocaya sormslar bu mevzuyu onu sımdı acklamak ıstemıyorm tam net degıl dems böyle bsy olabılme ıhtımalı var yanı etkınlk ypmalıyız