2016 Aralık GUY Sınavı
-
Hayra alameti mi kalmış geçmiş yıllarda olsa 2015 kpssden sonra 3. Guy sınavı olmuş oluyordu. Sıralamaya giremeyen arkadaşlar bahar ayındaki illeri alım sayısını tartışıyor 4. sınava çalışmaya odaklanıyorlardı. Bir de şimdiye bak 2. ilan gelse sevincimizden neler yapacaz. En vasat en sıkıntılı döneme denk geldik bu da bizim şanssızlığımız. İnşallah çok uzamadan rayına girer alımlar. 2016 puanının 1 yıl geçerli olmasına girmiyorum bile
-
@azsakallıdede haklısın hocam benim de 3.yılım en son guy mülakattan elenmiş birisiyim.Maliye bk.'dan beklediğimiz hiçbir ilan gelmedi mhuy artık kpss sonrasına kaldı deniyor,vmy desen muallakta,duy desen 50 kişilik ilanlarla nereye kadar(genelde ocak,şubat gibi ilana çıkıyor),guy desen yılda 3 kez ilana çıktığı bile oldu ama 2016 yılını pas geçiyor ne denir herkes zor durumda Allah yardımcımız olsun..
-
Arkadaşlar yerli yersiz haberleri şu gereksiz siteden alıp da buraya getirmeyin oranın çamuru buraya da sıçrıyor
-
yok mu bir duyum ben yoruldum
-
Bence gib başkanına twit atalım ulaşmaya çalışalm neticede bi seneyi geçti ilan yok sıkıştıralm biraz
-
Sizce guy ilani gelirse yüksek mi kapatır iyice karamsar oldum derse odaklanamiyorum
-
@lorenz dediğiniz şey alım ilanındaki sayı ile alakalı, ne kadar çok o kadar iyi.Aynı zamanda şu SGK ilanınından önce veya sonra gelmesi ile de alakalı. Eğer ki SGK önce ilana çıkar ve ivedi şekilde mülakat maratonu başlarsa ben guy puanlarının 77-79 lara düşeceğini düşünüyorum. Tabi bundan önceki kurum sınav-mülakat sonuçlarının açıklanması da puanı iyi yönde esnetir.
Zaten sistem değişikliği vs. konuşuluyor öyle bir şey de olursa tahminler alt-üst olur şimdiden başarılar dilerim. -
Sagolun puanim 77 hepimizin içinde hayırlısı olsun umarim yüzümüz güler
-
@lorenz iyi düşünün siz
İyisi olur inşallah -
Kasımda gelecek diyenler çoğaldı
-
@hakimim_25 kim dedi ki? bir kadir hocayı biliyorum
-
Bi dersane hocam ilani aralik gibi gelir dedi ama kesin konusmadi gelir insallah
-
Face de gruplarda yazanlar var @sradaninsan
-
Hocam işin en kötü tarafı da bu. Herkes bir şey söylüyor, bir tarih işaret ediyor. Her söylenen beklenti katsayımızı, hayal kırıklığı katsayımızı da arttırıyor. Şunun şurasında çok az kaldı. Az daha sabırlı olunmalı.
-
Keşke ilan gelsede şu şehri ben yazcam sen yazma tripleri atsak, X sehirde yaşanırmı bilen varmı gibisinden muhabbetler olsa
-
@Fabrizio Nerde o günler
-
@Phoenix beklerdim ama delirdim aga
-
ilan gelecek dediler bekliyoruz bakalım.. sabrın sonu selamettir.
-
Bence ilanla ilgili tek bir kişi bile bilgi sahibi değil herkes kendi öngörüsünü duyum gibi paylaşıyor
-
@iibflibirgarip Haklılık payı var söylediklerinizde hocam. Fakat sonucunda bu kadar insanın umut bağladığı,istediği,hayal ettiği,beklediği bir konuda duyum paylaşmak bir kenara bir fikir beyan etmek bile büyük bir risk. O yüzden sizinle aynı görüşte olsam bile bu riski alan herkese büyük saygı duyuyorum.