2016 Aralık GUY Sınavı
-
Ben imama kızıp namazı bile bıraktım hacı
-
@serkan98 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Yaw bu malumlarda biri sınav falan kalkmış dio, millet kafayı sıyırdı galiba
gördüm de baya bi güldüm
-
@AbuZiTTin Dostum birbirimizi sakin yanlis anlamayalim. Ben senin sahsina bir sey demiyorum, oyle anlasildiysam da kusuruma bakma. Guzel bakalim istiyoruz hayata, sismeden, kizmadan, anlayisla. Sikintili bir ulkedeyiz iste insanlar ofke ile dolu geziyor, issiz olmak zor, belki evlenmeyi bekleyenler var, belki ailesi zor durumda olan fakat bunlara verecegimiz tepkiler sert olmasin diye oyle dedim. Herkes kendine gore hakli fakat bizi anlayis ve iyilik kurtarir. Tekrar kusura bakma kendimi iyi anlatamadiysam.
-
Eyvallah @Agor sen kusura bakma
-
Akşam saat 20.00 de #GelirUzmYrdSınavı tagıyla herkes yazsın bakanı etiketleyip yazın
-
Şaka gibi 6 kişi ile twit atıyoruz ins ilan gelmez
-
@AbuZiTTin Dostum gercekten cok uzgunum. Twitter hesabim olsa inan destege gelirdim :(. Soz veriyorum islerimin yogunlugu gecsin ilk firsatta twitter hesabi acip her konuda destege gelecegim.
-
@AbuZiTTin bende twit attım ama katılım gerçekten az
-
@AbuZiTTin kardesim seni çok sevdim seninde içinden tokat atma isteği geliyor gibi sürekli.
-
@tataRamazan tokat değil benim iş direk kafa göz
-
Yeter artk çığlık atmak istiyorum...Ne yapsak olmuyo nerde ilan nerde bi bilgilendirme...Bnden küçük kardeşim ogretmenlige atancak nerdeyse ya .Nerde duyumlar arkadaşlar pareto bişey de ne olur 1aydır ders çalışmıyorum
-
Sonunda benim gibi çıldıran biri çıktı
-
@AbuZiTTin 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Şuan gib bizi psikolojik olarak eğitiyor bi nevi sat yada bordo bereli eğitimi düşünün psikolojimiz bozulmadan atlatırsak atanırız
aynı düşüncedeyim :muscle_tone1: :girl_tone1:
-
@hayatım-sınav netice
-
@urfa63__ Açıklıyorum hemen:
Gib'in ihtiyacı ortada bizzat kendi memuru tarafından dile getirilmiş. Yani sınav er ya da geç gelecek. Buraya içini dökmek insanları rahatlatıyor olabilir, saygı duyarım, ama benim tarzım değil. Askerliğimi 7sene kyk kız yurdunda bordo bereli yapmış biri olarak benim tecrübem; beklenilen süreyi sabırla, sonuca yönelik ilerleme sağlayan düşünce ve hareketle geçirmek başarı getiriyor. Hı buraya içini döken arkadaşları kesinlikle kınamıyorum, sadece kendi kontrollerinde olmayan şeyler için isyan tehlikeli bir sabote edici oluyor. Bunun farkına varmalarını dilerim. -
@hayatım-sınav Cok dogru soyluyorsun, ama dun metinler icinde gezerken ve Abuzittin arkadasimizla konusmamiz sonucu fark ettim ki insanlarin birilerinin onlari dinlemeye ihtiyaci var, bence sende ayni ihtiyac icerisindesin ki buraya yazdin, yazmalisiniz da. Otorite anlaminda gucumuz olmasa da manevi olarak yaninizda olmaya calisiyoruz, hepimizin buna ihtiyaci var. Bir dost kelamina, bir iki moral verici soze, iyi hissettirecek iltifata. Arkadaslar umutsuzluga kapilmayin eger emek verdiginizden supheniz yoksa emin olun ki verilen her emek bir sekilde karsiligini bulur. Odaklandiginiz konuda olmaz baska bir yerde karsilik bulur, bir anda olmaz birikerek olur, yeter ki kalbinizi ferah tutun.
-
@Agor Haklısınız, etkileşime girmek insanın en doğal ihtiyacı. Sınav sürecinde çoğumuz bir masanın başına hapsolduk bundan mahrum kaldık ki benim de bu sayfada en sevdiğim bölüm kitap/sinema bölümüdür. Özlediğim sohbetlere götürdü beni. Benim buraya yapmak istediğim katkı aslında o moral arayışındaki 'nasıl' sorusuna kendi tecrübe ettiğim yöntemle cevap vermekti. Kyk yurdunda kalanlar bilir nasıl bir ortamda vize-final çalışırsınız, neye odaklanır, neyi görmezden gelirsiniz vs. Velhasılıkelam ben söylemek istediğimi bir alıntıyla özetliyim. "...Kızmak, inkar etmek, öfkelenmek düşüncenin zehiriydi. Gelişimin engeliydi. Anlamalı, kabullenmeli, sakince analiz etmeliydi..."insan diye düşünüyorum.
-
@paretowilfredo hocam duyum haber fısıltı hiçbir şey yok mu?
-
@ibnihaldun Var var çok sağlam duyum var, bu akşam Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde neler oldu, Az Sonra.
-
@ibnihaldun saygısız içerik için özür dilerim hocam. İyi geceler.