2016 Aralık GUY Sınavı
-
@busus büyük şehirler hariç ortalama alım yapan her yere girersin bence
-
2015 puanı 84 olan bir arkadaş sıralamasını söyleyebilir mi ?
-
Bence yeni sayfa açılmasın. Bu başlığında kitabı basılsın
-
İstanbul kaçla kapatır tecrübeli biri yardımcı olabilir mi?
-
Aylarca susan bakan yine aynı durusu sergileyebilirdi ilan yakin olmasa cikip soylemezdi defalarca ayni soru soruldu politik cevaplarla gecistirdi.Fakat simdi kpss öncesi demiskenn,sayı vermişken hic düşürmeyin kendinizi yoldaşlar.Düşünsenize guy ilanı gelmis,sınav kpss sonrasi olsa bilee o rahatlikla kpssye girmek varr haydi cumaya kadar gel artik be guy:)
-
İlan gelmeden acaba sınava girebilir miyim telaşı sardı Hep sıkıntı hep stres bizim isler
-
@lal evet aynen ben de İstabul kaçla kapatır diye düşünmekten ders çalışamıyorum.
-
@istanbulyolcusu daha ilan yok ortada hangi il ne kadar alım yapacak bilinmiyor kim nasıl bilsin istanbul kacla kapatır.
-
@istanbulyolcusu o dert bende derman var hocam
-
@istanbulyolcusu o dert bende de var hocam dicektim:)
-
@istanbulyolcusu kaç kişi alacağına diğer illerin durumuna bağlı. Bu işler biraz da şans içinden geleni yapmak gerek
-
@nic39 en azından geçen yıla oranla düşer mi belki öngören olabilir diyecek sözü olan olabilir
-
@turkkızı derman da olur inşallah Allah söyletmiştir diyelim
-
@istanbulyolcusu bakış açısı önemli tabi. İnşallah
-
@totti haklısınız ilan bekleyeli o kadar uzun süre oldu ki bakanı duyunca heyecanlandık tabi aklımızdan çıkmıyor sınava girip giremeyeceğimiz
-
@istanbulyolcusu kaçla kapatır bilmem de nasipte var mı acaba
-
@istanbulyolcusu tamam da geçen sene 800 aldı yanlış hatırlamıyorsam 77 küsür kapattı. Şimdi düz mantık 800 den fazla olursa daha düşük daha fazla olursa yüksek kapatır diyecem ama millet geçen sene korkudan istanbula yüklendi dilindeki bursa düşük kapattı bu yüzden.
-
@nic39 geçen yıldan dolayı pek tercih edilmez belki de. Neyse cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
-
@lal Allah hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah.
-
@istanbulyolcusu AMİNNN Bu sefer yüzümüz guler inş