2016 Aralık GUY Sınavı
-
@TugayÇ bugunde de Bi şey yok dedi pareto son rahat bi uyku çekin yarın gece başlarız
-
@miss-smith aynen tek dileğim bu ya kpss ye girmeden mülakata girme hakkını kazanmak @Priss @safiTÜRK69 cumaya % 90 dediler inşaAllah gelir onların da sesi soluğu çıkmıyo bu ara acaba onay e postası mi sıkıntı oldu ki
-
@ddguy artık 15 nisana kadar her gün gelebilir. Her gece adrenalin
-
@miss-smith inşallah
-
@iyimser16 aynen öyle zor veya kolay olması pek bir şeyi değiştirmiyor galiba
-
@Grimmjow hocam zorsa herkese zor kolaysa herkese kolay kpss gibi düşün çalışan için bi şey fark etmez
-
Konu dışı
Matrah vergi elinde ola var mı? Özelden yazabilir mı -
Günaydın arkadaşlar bu kitapseç beni deli etmeye başladı ya eskiden 2 günde gelen kitaplar şimdi siparişi vereli 4 gün oldu kargoya bile verilmemiş deli ettiler beni sabah sabah. Tanınmaya başladıkça bozdular bir daha burdan alışveriş yapmıycam. Bi de bana kitap stokta yok gelmesini bekliyoruz ,sınav dönemi ya yoğunluk var diyo daha kaç gün bekliycekler acaba stokta yoksa belirt bunu alırken alla alla!
-
@Duesenberry malesef kitapseç çok şımardı olmayan kitabı stokta var gösterip satmalar, yanlış kitap yollamlar, para iadesinde beklemeler adeta şikayet yağıyor...
-
@paretowilfredo 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@Duesenberry Pazar pazartesi yok dedim Salı'ya kadar Yani salı gecesini bilmiyorum bakcaz
Bu gece salı yayınlanıcak iste . ben mi yanlis anliyorum yoksa
-
@TugayÇ aynen aynen gece hayırlı haber gelcek uyuma:))
-
@kml bi de utanmadan dünyanın reklamını yapıyorlar. Çevremden kimseye aldırmıycam burdan kitap
-
@FreeBoY ben zaten uyanigim kardesim her gece merak etme:)
-
analiz iktisat soru bankası çözen varmı
-
Geçen yıl her sabah kalkardım, halk veya ziraat sınav açmış mı diye bakardım, şimdide her gece guy bekliyorum, Allah şu bekleyişimizi hayırlısıyla bitirsin.
-
Ben cumaya bekliyorum bu gece değil bence beklemeyelim bu gece
-
@miss-smith makrosunu bitirdim mikronun yarısındayım. Ben çok beğendim.
-
@miss-smith ben çözdüm genel olarak güzel bir kitap,soruların çözüm kısmı gayet yeterli,ben beğendim
-
Bi bana gelince eksi sanki 2.lig maç sorduk
-
Ya hu ben sali gelcek demedim manipule etmeyin sozumu saliya kadar gelmeyecek dedim bugun gelir mi bi sorusturalim