2016 Aralık GUY Sınavı
-
Akşam 21.00 da twitterda olun. 500 600 kişilik guyun gelmemesi için yüklenelim. Biz 3000 isteyelim 1500-2000 versinler herkes bir twitter hesabı daha açsın #iibf #iibftakip #iibftakipte taglarına yazın takipleşelim. akşam sesimiz daha gür çıksın ins
-
CSGB Bakani Muezzinoglu biraz once canli yayinda acikladi, maliye icin 2000 kisilik kadro imzada dedi.
-
@reisülküttab 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
CSGB Bakani Muezzinoglu biraz once canli yayinda acikladi, maliye icin 2000 kisilik kadro imzada dedi.
Hadi İnşallah tez zamanda
-
Guydur insallah
-
2000 nin hepsi guy değil gibe çok kadro verilmesi için akşam yüklenmemiz lazım yoksa çok ağlarız
-
@keynesin-amcası videosu falan var mı? hiç bir yerde böyle haber göremedim . ortalığın yıkılması lazımdı
-
@paretowilfredo bilginiz var mı hocam bu konu hakkında ?
-
Ben izlemedim ama tv kanallarını değiştirirken bir kanalda müezzinoğlu konuşuyordu
-
@Fabrizio Bekleyin kardeşim bizim dediklerimizle örtüşür şekilde yürüyor süreç, inşallah
-
@paretowilfredo kardeş atıyorum vmy guy aldı diyelim KPSS öncesi,bu alım 2017 de yapıldığı için bi sonraki alım 2018 bütçesine kalır mı yoksa istedikleri zaman bütçe den falan bağımsız alabilirler mi?biraz karışık yazmış olabilirim anlaşılmadıysa tekrarlarım kardeşim
-
@Hipokrat kardeşim Maliye, gibi, SGK, polis, TSK, vergi vb ile ilgili alımlar bütçe sınırlamasına tabi değil. İstediği zaman alır. Bununla ilgili kanun hükmünde kararname var.
-
@Bireysel-başvuru anladım eyvallah kardeşim
-
@paretowilfredo 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@Fabrizio Bekleyin kardeşim bizim dediklerimizle örtüşür şekilde yürüyor süreç, inşallah
Bekleyelim + çalışalım.
-
Tam olarak ne dedi ben bulamadım bişey normalde ortalığın yıkılması gerekirdi. ihraclarin saysıni belirtmiş o konudan sonra mı bahsetti
-
ben konuşmayı youtube dan tekrar izledim böyle bi bilgi yok .
-
@dextermorgan bu millet rüya mı görüyo artık noluyo anlamadım ''maliyeye 2000 kadro imzada'' da yanlış anlaşılacak bir cümle değil bunu ya duyarsın ya da duymazsın uydurma şansın yok
-
Tugrul hoca hastanelerde alim olcakmisda onunla alakali dedi yani yine bize bisey yok
-
herkes sallıyor bir şeyler
-
Guy için değilmiş o 2000 tekrar diyorum 500 kişik guy kimseye yaramaz akşam twitterda en az 3000 guy için gelin
-
@reisülküttab kardeş bi daha birşeyi adamakıllı dinlemeden insanları ümitlendirme yarım yamalak bir şey dinlemişssin burda yazmaya kalkıyorsun???