2016 Aralık GUY Sınavı
-
@totti izmir marşı olsun
-
Bu liste tamamen benim düşlerim üzerine kuruludur. Ülkenin bir kaç yeri vardır sadece. Biraz beklentinizi karşılamayacak durumda liste ama hepsinin bir manâsı var. Bir gün çayları alır oturur konuşuruz mesai sonrası inşallah.
İstanbul. Yeniden fethedilecek yürek şehrimizdir. Bu fetih inşallah nesle nasip olacaktır.
Ankara. Aklımızın merkezi başkentidir. Her hayalimizin yolu buradan geçmektedir.
Artvin. Ufkunda hırçın karadeniz vardır. Ruhumuzun şehridir.Tarihe yolculuk edebilseydim bulunmak istediğim, yeniden bazı anları zamanı büküp yaşamak istediğim şehirler vardır bir de;
Beyrut
Isfahan
Semerkand
İskenderiye
Bingazi
Medine
Kudüs
Kerkük
Felluce
ve Anayurt Altaylar. -
@miss-smith 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@ddguy ıspartasaaaa
Evvet her ilde bi evimiz olsun bu grup kardeşim gibi oldu
-
@Grimmjow 2015te şu an illeri konuşuyorduk bize gelirmi vs vs diye ve duyumlar baya artmıştı
-
@paretowilfredo semerkand
-
@paretowilfredo vurdu gol oldu o zaman beni semerkant a yaz
-
@miss-smith yalnız forumda başka izmir olmaması iyiye işaret ben hep yüksek kapatır diye korkuyordum
-
Böyle giderse semerkand yüksek kapatır 80 altı uzak dursun
-
@paretowilfredo 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Bu liste tamamen benim düşlerim üzerine kuruludur. Ülkenin bir kaç yeri vardır sadece. Biraz beklentinizi karşılamayacak durumda liste ama hepsinin bir manâsı var. Bir gün çayları alır oturur konuşuruz mesai sonrası inşallah.
İstanbul. Yeniden fethedilecek yürek şehrimizdir. Bu fetih inşallah nesle nasip olacaktır.
Ankara. Aklımızın merkezi başkentidir. Her hayalimizin yolu buradan geçmektedir.
Artvin. Ufkunda hırçın karadeniz vardır. Ruhumuzun şehridir.Tarihe yolculuk edebilseydim bulunmak istediğim, yeniden bazı anları zamanı büküp yaşamak istediğim şehirler vardır bir de;
Beyrut
Isfahan
Semerkand
İskenderiye
Bingazi
Medine
Kudüs
Kerkük
Felluce
ve Anayurt Altaylar.Semerkand ŞEHİRLERİN ŞAHI
İSFİHAN DÜNYANIN GÜZELİMİYDİ tarihte
BİNGAZİ ENVER PAŞA -
@paretowilfredo Bugünkü gelişmelerden sonra çok anlamlı oldu aslında. Yolumuzu bir edene şükür.
-
@paretowilfredo Medine de olur offf be hemde ne güzel olur
-
@ddguy bende Isparta diyorum hemşeriyiz herhalde:}
-
Bir Titanic batar, bir Rubaiyat çıkar. Allah yolumuzu açık etsin. Bir gün buluşacağız bir güzel yol üstünde.
Allah'a emanetsiniz dostlar.
-
@pomak İnanırım ben ilkokulu bitirdim kitaplar bedava oldu liseyi sonda sistem değişti edebiyat falan geldi kpss ye girdim darbe oldu guya girecem duyumlar yok oldu neye elimi atsam kurutuyorum valla
-
@paretowilfredo sende paretocan
-
@Grimmjow aynı jenerasyonun çocuklarıyız seninle
-
Bizdeki de nasil bi şanssa birak guyu 29 mart icin hicbir ilan yayinlanmadi. Sanirim bizim kör talihimiz farkli alanlarda ilan bekleyen arkadaslari da etkiliyor
-
@pomak 89 veya 90 lısın o zaman lanetli nesilleriz galiba
-
@TugayÇ Aynı şey benim de aklımdan geciyordu
-
@Grimmjow he yok biraz daha küçüğüm ama bende ilkleri yaşadım bu sınav sisteminde oks ygs lys vs vs