2016 Aralık GUY Sınavı
-
Hadi bu da bir hoş sada kalsın size; https://www.youtube.com/watch?v=YH46Juq2qmI
-
@paretowilfredo senin ne demek istediğini anladım seninle kudüs üzerine gidelim mümkünse eğer
-
İyi geceler şurda cumaya ne kaldı Kafa rahatlığı ile ders çalısabildiğim saatlere geldik gidip mikrodan alıcam hırsımı
-
Victor Hugo şu formu görse oturur ''Sefiller''i baştan yazardı..Bence bu ilanın cazibesi bir türlü gelmiyor oluşunda..Bir zamanlar Türkiye Kupası çok değerliydi,Fener uzun zamandır kazanamadığı için Fener kazanınca tüm heyecan öldü..Bu ilan da geldiğinde bütün espri noktalanacak bence..Kpss ve sonrası kurum sınavları derken çoğumuz başka heyecanlara kapılıp gidecek zannederim..
-
@ErtuğrulBey76 sdü mezunu Antalyalıyim
-
@Del-Piero Alımlar böyle az olduğu sürece iibfliler bitmezzz
-
@köyün-agası Kudüs e can feda bende gelirim
-
@ddguy niye Antalya değil de Isparta
-
@ErtuğrulBey76 ıspartayı seviyorum rahat sakin yer bi umut kapısı diyelim
-
@paretowilfredo Normalde Rock Metal dinleyen biriyim ama gerçekten insanın içine dokunuyor parça güzelmiş ender dinlediğim Türkçe playlistime 1 şarkı daha eklendi
-
@ddguy bende seviyorum
-
Pareto damardan girdi bize, guyu unutturdu
-
Herkese iyi geceler gençler ben kaçar
-
@ddguy Ispartada misafir olarak yaşıyorum.Çok beğendim il tercihinde yazacam inşallah.
-
@lal Bitmesin zaten..Buralar önemli,asosyallikten ölmek üzere olan kaç insan burada hayat buluyor..
-
Hadi arkadaşlar bin sayfa rekoruna ulaşalım.
-
@Del-Piero keşke bende asosyallikten falan ölsem.bende durum tam tersi malesef
-
Hilmi bey
Yarın inşallah abim burda konuşacağım sizin konuyu
Böyle msj yazms
@İnmyheart hocam bugün bir sen bir ben yazalm alalm cvbi ins -
@İnmyheart hocam degisiklik yapilmis. Mustesar olmus. 2016 676 sayili OHAL KHK ile
-
@wesley10 Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Arkadaşlar, twitterda Tuğrul hocayla iletişime geçilmiş. Yarın akşam twitterda akşam saatlerinde SGK mülakatlarının sonuçlanması ve yeni bir ilan gelmesi için ortak bir etiket ile başkana yazılacakmış. Lütfen biraz daha duyarlı olalım. Diğer sosyal ortamlarda da arkadaşları haberdar edelim. Bir twitter açmak zor olmasa gerek, sahte vs. farketmez yeter ki başkana sesimiz ulaşsın
Lütfen destek destek