2016 Aralık GUY Sınavı
-
Arkadaşlar sadece guy değil Sgk denetmenliği için de bastıralım.400-500 arası bi alimda puan 79a kadar düşer.Onun için guy sayfasındaki arkadaşları destek için bekliyoruz.Iibf dayanismasini gösterelim.
-
Arkadaşlar susmayın burayı sessiz sakin görünce ilan gelmeyecek galiba diye düşünüyorum
-
@Grimmjow ilan gelecek diye herkes ders çalışıyor bi de öyle düşünelim
-
@turkkızı bende ders çalışıyorum da elim telefona gidiyo ister istemez bakıyorum kimse yazmıyo cumacılar bile kayboldu herhalde ilan yattı diye sosyal ağlara dalıyorum direk
-
ARKADAŞLAR sgk 8.promosyon ve 9.promosyonla ilgili 21.00' den sonra Tuğrul Hoca ortak bir tag belirleyecekmiş ordan sayın başkan da etiketlenerek toplu bir şekilde yazılacak. Sgk açıklanırsa 300 kişi herkesin önünden gider. BU YÜZDEN BU ETKİNLİKLERDE MENFAAT ÇATIŞMASI YOK BİLAKİS DAYANIŞMA VAR. Cuma da guy ilanı gelirse buda açıklanmazsa virgüllerle giremezsek kafanıza taşla değil telefonla vurun.
-
Haydi İİBF göster gücünü akşam 9 da sgk ilanı için bütün Türkiye dayanışma halinde her ilan binlerce aile nin mutluluğu demektir ...
-
Akşam twitterdayız inşallah.
Arkadaşlar acaba Hilmi bey sormuşmudur 10.30 da konferans başlıyodu.
Ben ekledim kabul etmedi -
@hulyayasar yazdım bn hocam unutmayın bızı dedm haber beklıyrz dedım 1 saat önce canlı yayın yapms facede abısı konuşma yaparkn
-
Arkadaşlar tekrar tekrar Gelir Idaresini arayalım bence sırf telefon da anlatmaktan usandıklari için hızlandırılar süreci belki.
-
@guy225 zorla ilan getiren bi biziz heralde gib i sıkıştırıp bunaltalım da ilan gelsin diye düşünüyoruz ne günlere kaldık
-
Pozisyonları alalım
-
@Kutyler noldu geliyo mu?
-
Bu hafta ilan gelmez. ( Gelmez diyelim de gelsin bir de böyle deniyelim.
-
@Kutyler uçak kalkmazsa küfrederim ama:))
-
@Duesenberry öyle valla puanlarımızla kaldık meydanda ne yapacağımızı şaştık
-
@Fişek-MORGEN arkadaşımız haklı elimizi taşın altına koyalım. Sonuçlar açıklanıp ne kadar kişi başlarsa işine kavuşursa o kadar çok kişinin atanmak için şansı olur. Haydi iibf dayanışma zamanı!!!
-
@memurtipliadam evet kardeşim haklısın @Fişek-MORGEN gibi arkadaşlar çok çaba sarfediyor destek olmamız lazim.
-
Var mi bugun arayan???
-
@busus Bugün de sen ara hadi.
-
ben aradım durum stabil