2016 Aralık GUY Sınavı
-
@guyan-gelmiş ulaşsak da hayatta bilgi vermezler hocam bence çünkü bunlar .1ağız. ama bunların kardeşini yeğenini bulup onlara yazalım
-
@turkkızı https://twitter.com/ilhan_hatipoglu ben bu m. yardımcısından ümitliyim sanki biliyor da söylemiyor gibi bir havası var
-
@guyan-gelmiş sosyal medya hesaplarını arayalım hemen
-
@guyan-gelmiş :)) yazalım mı hepimiz hocam birinden birini görür en zanından
-
@turkkızı etkinlik zamanı etiketlemekte fayda var hocam şimdi bir avuç insan izlenimi veririz etkinliklerde kitlenin büyük olduğunu anlarlar.
-
Hilmi bey foruma gelse duyumcu olarak nick alsa yazsa olmaz mı? Çok ilgi görür
-
@guyan-gelmiş tamamdır takibe aldım;)
-
Bakanin bizzat ağzından duyum aldık. Ama resmiyette yine bir şey yok
-
Kpss başvuruları bittikten sonra belki gelişmeler başlar yani umarım
-
@aksaçlı sanirim ikiside dostum
-
Yanlıs ömer dumanı eklemsm adalet bakanlıgnda clşyoms kusura bkmayn sızı malıye mustesarı sandm dedm
-
@ddguy dostum bakan yardimcisi erzurumdaydi bende kendisine ulastim sordum calismalarimiz devam ediyor sizi madur etmeyecez benzeri seylerle anlatti durumu . benim izlenimime gore ilan tez zamanda gelecek
-
@İnmyheart bürokratların hepsi yakında seni tanır
-
Bu akşam 21.30 Twitter'da SGK mülakatlarının sonuçlanması ve KPSS öncesi yeni bir alım yapılması için Tuğrul Koçerin belirleyeceği tag altında sayın başkana sesimizi duyurmaya çalışaçacağız.
GUY ilanını kopardık koparacak vaziyetteyiz inşallah. Bu ilanı da desteğinizle koparmak istiyoruz. Yeni bir 500 kişilik ilan gelir ise P113'de tahminim 79-80 bandına kadar düşecektir puanlar. Ayrıca SGK 8.Promosyon ve uzmanlıklar açıklandığında yüzlerce kişi GUY sınavına başvuru yapmayacaktır.
Birlik olursak etki yaratacağımızı düşünüyorum.
-
Arkadaşlar akşam 21.30 da SGK Denetmen Yard mülakat sonuçlarının açıklanması ve yeni alımlar için sayın Bağlıyı ekleyerek Tuğrul Hocanın da desteği ile etkinlik yapılacak. Bu ilansız geçen yılda olası GUY başvurularında daha fazla kişinin şansının olması için de önemli. Birlik olalım lütfen.
-
Kaymakamlık sonuçları ve gümrük sonuçları içinde bi etkinlik yapılmalı guy için de iyi olur önümizden insan eksilir
-
Heyecan çabuk bitti.
@turkkızı yok mu haber? -
@karakalpaklı kardeşim senden de akşam 21.30 için destek bekliyoruz buralarda baya etkilisin:} bize destek verde 500 Sgk denetmenliğini kapalım.
-
@ErtuğrulBey76 Gördüm kardeşim. Evde olursam katılacağım.
-
@karakalpaklı henüz yok malesef dönüş yapacağım dedi. Beklemedeyim.