2016 Aralık GUY Sınavı
-
@turkkızı Çok umudumuz yoktu zaten, olsun.
-
Etkinlik varsa alırız bir dal
-
@karakalpaklı eyvallah sağol.
-
Naci agbal dan ikinci bı açıklama gelmedi programlarını takip edelim arkadaslar TV de filan nerde çıkarsa ilanla alakalı soru sorma şansımız artar ...
-
Uwwww bu ne sessizlik , duyumsuzluk
-
nerde bu cuma duyumcuları nıye sessız burası ya poff cok skldm
-
Ben de çok sıkılıyorum bazen kafam milyon oluyor Nerede bu ilan diyorum sonra kendi kendime nasıl olsa gelecek diyorum koskoca bakan çıkıp açıklama yaptı diyorum ha ilan ha o adamın söylediği sözler aynı şeyler diyorum sonra bakıyorum yine motive olamiyorum ilan şart aga
-
Böyle olmayacak kesin tarih istiyoruz tarzında son bir guy etkinliği falan mı yapsak
-
Kpssye az kaldi. Şimdi boşverin ilanı nede olsa gelecek bu ilan. Siz çalışın ikisine de hazırlıklı olun dedi babam:)
-
Aynen şuan odaklanmamız gereken KPSS. İlan zaten gelecek Bakan bey gelecek dedikten sonra rahat olmamız gerek. 2017 KPSS geçerliliği 2 yıl ve iyi bi puan almamız lazım sınava az kaldı bu zamanlarımızı ders çalışarak iyi değerlendirmemiz lazım. Referandum öncesi gelecektir ilan zaten.
-
Bi de Sgk ilanı alsak varya tadindan gecilmez.
-
Hala haber yok mu hilmi bey den ?
-
@TugayÇ yok maalesef dönüş yapacaktı bakalım güzel bi haber verir inşallah
-
off her bıldırım geldgnde hilmiden msj geldı sanp heyecnlanıyrm bana da dönmedi
-
Unuttu kesin bi hatırlatsaydınız kendinizi keşke
-
yazdm yıne görldü yapmıyor
-
@İnmyheart Yapacak birşey yok madem bekleyeceğiz
-
@turkkızı Hemşerisinin yazısını görüp de yazmayan bizden değildir yaz bakalım etkili olur belki hehe
-
Bana da yazmadi arkadaşlar bekliyorum
-
@Grimmjow ben yazmadım bşy en son o dönüş yapcam demişti hala bekliyorum;)