2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Grimmjow yazdım şimdi bi daha
-
3 kişi adamdan cevap bekliyo bakalım kime dönecek
-
15inde açıklama olacak diyen Hilmi Bey miydi
-
@merkantilist evet o dedi bi kaç arkadaş daha demişti duyumculardan
-
@Priss Yarın büyük gün cumanın gaztesi yayımlanıcak. Duyum da bir değişiklik yok değil mi ?
-
@TugayÇ bi şey sorcam cuma gazete yayimlanmiyo mu
-
@ddguy yayimlaniyo noldu ki ?
-
@TugayÇ cuma gece de önemli o zaman uff cuma kandil bide ne güzel olur ya
-
@ddguy cuma gecesi cumartesi gazetesi yayimlanacak ama. Haftasonu gelmemis ki hic
-
@TugayÇ he olabilir bak neyse olağanüstü donemdeyiz belki gelir
-
@ddguy sanmam
-
Ne kadar geç o kadar iyi ,gittikçe sinav KPSS sonrasına gidiyor ihtimaller.Ne kaldı surda 30 günlük 45 günlük sürecin bitmesine
-
@lal sınav Kpss sonrası olacaksa neden hep yetiştirmeye çalışıyoruz diyorlar ? Kpss sonrası yapılacak bir sınav için bol bol vakitleri varken hemde.
-
@TugayÇ Bence yetiştirilmeye çalışılan 2016 puanlarının geçerlilik süresi bitmeden sınav yapmaya çalışıyorlar.
2016 sınavına girenlerin biz milletin parasını aldık ama bakın KPSS öncesi sınavıda açtık imajı çiziliyor
Tabi bunlar benim düşüncelerim kurumun umrunda mıyız acaba çok merak ediyorum -
16 nisana kadar hergün gelebilir heycanımızı kaybetmeyelim. Benim favori tarihim 11-12 nisan
-
Kızlar şu hilmiyi arayın saat 9 oldu abisiyle toplantı yapsa bu kadar sürmez
-
@miss-smith bizde heyecan bitmez.Sadece motivasyona ihtiyacımız var .Benim motivasyonum ilanda
-
2016 geçerliliği bitmeden rahat rahat sınav yapabilirler. Hatta ilanı 2017 kpss açıklamadan 1 gün öncesinde bile verip 2016 puanlarıyla sınav yapabilirler yani vakit oldukça bol. Ama işte yetkililer her fırsatta yetiştirmeye çalışıyoruz diyorlar ( paretoda bir hareketlenme olduğunu söyledi ) sınav çok çok sonra yapılacaksa bu acele niye ? Bence ilan bu aralar gelecek. Yakındır inşallah
-
@lal eski ilanlar aç oku Ben öyle yapıyorum
-
İlanı kalkıp referandum sonrası vermezler hakimlik haziranda şimdiden verildi zaten sırf referandum var diye 2000 aldık referandum olmasaydı onuda almazdık bu durumu onlarda biliyor