2016 Aralık GUY Sınavı
-
iller ne. ondan ilana bakalım.
-
Çok şükür, hepimize hayırlı uğurlu olsun
-
Sayin bakan asil golu kurum ici sinavi soylentilerini cikaranlara atti
-
Arkadaşlar sakın durumu manipüle etmeye çalışan insan ugramasin yani tüm sinirimi bütün 16 ayin cilesini gözümü kırpmadan vallahi cikartirim nokta net:-D
-
@Antimülakat şehirler de belli olunca şöyle yeni bi pist açar mıyız hocam? .) mesela; 7mayis 2bin17 guy sınavi
-
Arkadaşlar net tarih söylendi mi ben mi kaçırdım acaba
-
Arkadaşlar öncelikle herkesin Kandili mübarek olsun. Bu mübarek günde bu haberi almak ayrı güzel Şükürler olsun.
Bu ilan mücadelenin zaferidir. Emeği geçenlerden Allah Razı olsun. Bundan sonra çalışıp sınavı geçip kazanmak düşüyor bize. Allah hak edenlere nasip etsin. -
Dostlar Selamın Aleyküm. Uzun soluklu bir bekleyiş bir dert ortaklığından sonra çok şükür kavuştuk ilana. İnşallah yeni bir yolda güzel neticelere yürüyeceğiz hep birlikte. Allah muvaffak etsin her birinizi. Burda duralım az daha başlığı da açarız.
-
İl falan Yok arkadaşlar sadece ilanın geleceği belli 10 Nisan da başvurular başlıyorsa en az 1 hafta evelinden ilan gelir herhalde
-
Şimdide sevinçten ders çalışamıyorum
-
@Grimmjow bugün yarın açıklanır hocam. ilan başvurulardan en az 10 gün önce geliyor.
-
Kaç katı cagirilacak filan onları ne zaman öğrenecez?
-
17 mayis sınav olur bence
-
@guyan-gelmiş inşallah keşke bugün açıklansa galiba Cuma duyumları doğru çıkacak
-
Dün ağlıyodük bugün gülüyoruz. GÜLÜŞLERİMİZ yarım kalmasin inş. Şu mübarek günün hürmetine emeklerimiz zayi olmasın
-
@merve1.2 bak yanıltmadı hislerimmmm:)
-
Gözümüz aydin ne güzel bir gün kandil günü hürmetine
-
@Grimmjow açıkcası bakan açıkladığına göre metni görmüş metni gördüğüne göre bugün resmi gazetede çıkar sadece tahmin bu.
-
Sistem degisikligi varmidir
-
ilan paylaşılsa iyi olur. nedir ne değildir vs.