2016 Aralık GUY Sınavı
-
Ben değişti die duymuştum arkadaştan bilmiyorum kesin il tercihi değişti diye bilmiyorum ilan gelirse bakarız 5 se yapacak bişeh yok10 sa devam
-
@guyguy_da_guyguy zor birşey değil sınav paralı olur bazı sınavlar paralı zaten yapamazlar diye bi kaide yok.
-
Sınava 5 katı çağırılması taraftarıyım.
-
@davetsiz54 bu konuda bir kaç unsur var kardeşim. En önemlisi seni sürecin sonuna kadar destekleyecek, yetkilileri bu konuda rahatsız edecek ve hatta o kişiye karşı mahcup olamamak adına senin mülakatı geçmeni sağlayacak referansının olup olmaması. Bunları üzülerek yazdım çünkü insanlar öyle referanslar buluyorlar ki maalesef, bu kişiyi işe almamazlık yapamayız diye kuruma alınanlar var. İkinci unsur ise GUY için söylüyorum bunu, haksızlığa iyice batmamak adına yazılı puanı yüksek olanları elememeye çalışıyorlar. Örneğin, son yazılı sınavda diyelim 92 puanı olan kişiyle 82 puanı olan iki kişi mülakat komisyonun karşısına aynı seviyede görülerek çıkmıyor. Her ikisinde de orta karar bir referansı var ise veya ikisinin referans olarak gördüğü kişiler mülakat komisyonu için çok mühim kişiler değil ise, puanı yüksek olana öncelik veriliyor.
-
Dostlar, insallah duyurdugumuz sekilde bir beklentimiz var. Kaldi ki dayanaksiz da degil. Bizi biliyorsunuz. Ne duyuruyorsak kaynagimiz vardir. Ama daha evvel de belirttigim gibi bizim duyurularimiz asama asamadir. Ornegin gecen seneki guyda direkt ilan geliyor su su sekilde diye duyurduk. 10 gun icinde de ilan geldi. 7 Aralik Hakimlik 30 Mayis hakimlik, Sayistay, sgk teftis, denetmenlik genclik sporun bi onceki alimi daha onlarca ornekte sukur yanilmadik. Su an yanilmamayi bekledigimiz kaymakamlik ve bu sinav var. Bunlarda da duyuru seklimiz kaymakamliga nokta atis sayi ve tarih verdik. Bunda ise duyumlari soyledik. Kesinlik derecesine gore boyle siniflandirdik. Ama insallah benim sahsi kanaatim bu sekilde gelecegi seklinde. Bakalim bekleyip gorecegiz. Allah yardimcimiz olsun.
-
@paretowilfredo 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Dostlar, insallah duyurdugumuz sekilde bir beklentimiz var. Kaldi ki dayanaksiz da degil. Bizi biliyorsunuz. Ne duyuruyorsak kaynagimiz vardir. Ama daha evvel de belirttigim gibi bizim duyurularimiz asama asamadir. Ornegin gecen seneki guyda direkt ilan geliyor su su sekilde diye duyurduk. 10 gun icinde de ilan geldi. 7 Aralik Hakimlik 30 Mayis hakimlik, Sayistay, sgk teftis, denetmenlik genclik sporun bi onceki alimi daha onlarca ornekte sukur yanilmadik. Su an yanilmamayi bekledigimiz kaymakamlik ve bu sinav var. Bunlarda da duyuru seklimiz kaymakamliga nokta atis sayi ve tarih verdik. Bunda ise duyumlari soyledik. Kesinlik derecesine gore boyle siniflandirdik. Ama insallah benim sahsi kanaatim bu sekilde gelecegi seklinde. Bakalim bekleyip gorecegiz. Allah yardimcimiz olsun.
insallahh
-
Hayırlısı olsun gelirse ne ala gelmezse yapacağımız birşey yok:(
-
Bes kati diyolar 10 kati diyolar ya giremeyecegimi dusunup derste calisamiyorum. Poff
-
5 olursa il tercihiide olurss gene yakın iller spekülatörler türer burası Türkiye (kufur yok kardesim)
-
Mantık arıyorsak 5 katı çağrılmalı ve il tercihi kaldırılmalıdır.70-80 bandı arkadaşlar kızmayın bu yorumuma ama guy öyle bir sınav ki kpssden 70 alan da kurumdan 80 alabiliyor 1 aylık çalışmayla peki noldu kpssden 80+ alanın emeği?
-
Selamlar.. umarim duyum seklinde gelir ilan, belirsizlik gercekten cok sıkıntı..
-
@istatistikçik kesinlikle katılıyorum. 73 alan atandı. 80 aldım hala ilan bekliyorum.
-
@83istanbul 2014 de 80 alıp sınavdan da 84 alıp elendm ama10 kat ayyuka çıkmışken belki şans döner dedim
Umarım güzel olur.herşey -
10 kati cagrilirsa sinav imeceden olmaz aha bunu yazin koseye.
-
@keynezyenciii öyle deme şuan imece önümde ona çalışıyordum
-
Her ne kadar a grubunun en alt mesleği olarak görülsede guy da bir uzmanlık. Bugün 20 senelik memurlar 2-2,5 maaş alırken 3300 lira ile iş başı yapan guy küçümsenecek bir meslek değil. Kurum kendi kendini yerlere vuruyor çıkmış soruların aynısını sorarak bilgi düzeyi değil ezber kabiliyetine bakılıyor bence de imeceden sormasınlar kim neyi biliyor ortaya çıksın ve benimde tahminim imece çıkmicak çünkü guyun şartları iyileştirilmeye devam ediyor. herşey para değil diyenler illaki olacaktır ama eminim bunu diyenlerin az çok parası vardır.
-
Sanırım polemik yaratmaya doğru gidiyorum kusura bakmayın öyle bi amacım yok herkesin hakkında hayırlısı olsun Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın iyi çalışmalar.
-
@istatistikçik ben devlet memuruyum 2014 kasım atamasında atandım. Maaş konusunda tamamen haklısın daha sabah muhabbetini yaşadık 35 yıl görev yapan bir ablamız 2800 maaş alıyor. Bu insanları gördükçe her boş vaktimi ders çalışarak geçiriyorum her ne kadar küçümsense de 3300 maaş memurluğa yeni başlayan için mükemmel bir ücret ve düz memurluğun ne kadar aşağılandığını bizzat yaşayan biri olarak guy benim için kariyer açısında çok önemli bir konumda.İmece çalışıyorum ama sonuna kadar haklısınız gereksiz bir ezberden öteye gitmiyor.
-
İlan gelse de rahatlasa herkes bu nedir arkadaş
-
@istatistikçik kardeşim inan her meslek için aynı şeyleri söyleyebiliriz. Bu dediklerini guy içinde söyleyip bu sefer merkez uzmanlıkları hedefleyen bir sürü insan var hatta bende bunun içindeyim. Bunun adı kesinlikle nankörlük değil,herkes aynı yoldan gectı cok sukur meslegımiz var daha zor durumda olan kardeşlerimiz var Allah herkesin yardımcısı olsun. Fakat şu da bir kesinki Memurluktan bazı meslekler hariç manevi tatmin düzeyi çok düşük.