2016 Aralık GUY Sınavı
-
Ben 19 bindeymisim yanlis bakmisim:))) 22 binden 3 bin kisk kardayim:)) bu sefer kesin olur on kati cagrulirsam
-
Keynesyenci hocam puanın tam olarak kaç
-
4400 benimkide umarim bir an once ilan gelir
-
Arkadaşlar tam 00:00 da ilan gelirmi bu sene de acaba ben her akşam o vakitte resmi gazeteye bakıyorum geçen sene sabah yedi de öğrenmiştim o vakitte uyku da olduğum için
-
Bu gece güldürmedi ama inşallah önümüzdeki hafta güzel şeylere gebe olacak. İnanıyorum. Sabırlı ve dirençli olun çalışmalarınıza devam edin.
-
@paretowilfredo sabah öğle akşam birde her ara öğün sonrası bu sayfaya bakar oldum.️ Duyumlarınız terapi gibi geliyor. ️
-
@83istanbul Kardeşim en büyük ilacımız moral. 'burası ümitsizlik dergâhı değildir.' Allah yar ve yardımcın olsun.
-
hafta içi bir twitter etkinligimi düzenlesek acaba totem olsun neyse şimdi uyku sersemi çok şeyapmayalım
-
@marshallinksi starin haberine göre 2016 nin sonuna kadar 1500 uzman yardimcisi diyor
-
@marshallinksi geç onları...
-
bu yil hic alim olmadi dimi arkadaslar.gib bir yilda en az 2 alim yapiyordu bunu hesaba katarsak iki alimlik bir ilan gelirmi sizce 2500 filan :)) iki alimlik bi donem gecirsik nerdeyse..
-
Keynesgiller ikizim agzin bal yesin ins :)) 10 katida cagrilirsa yeni bir kpss gbi sinava gireriz
-
Geçen sene 7 ekimde ilan gelmişti... 10 kat gelmeden çalışmaya girişmek içimden gelmiyor artık tükenmek aşamasına geldim.
Yukarda arkadaşlar 4 kat vb demiş emin olun 2 de olsa olmaz bunda da olmaz
Bu senenin artısı akp var artı cemaat yok pay yükseldi 1750 nin tamamı referansa peşkeş çekilmeyecek en azından öyle temenni ediyorum.
Amacım net bu kurumdan ayrılmak giderkende kombo yapmak istiyorum.
Ancak alınma ihtimalim zayıf umudum var
Tabi bunlar 10 kat artı sınavı geçme şartıyla
Arkadaşlar demiş adaletsizlik puanım heba oldu ben vmylerden 2 önceki guydan derece yapıp elendm işle beraber sizde işe girin hedefiniz A olsun ama kazanama o kadar çalışmaya sonra puanım az 5 değil 10 olsun demeyin...
Geçen sene facedeki şerefsizler yüzünden 77 küsürla0 bilmem kaç ile sınava giremedim başkası giremedi sınava dahi
Onun için konuşurken empatiyi unutmayın -
@paretowilfredo siz çok yaşayın burası ilaç gibi oldu her söyleme cevap veriyorsunuz Allah gönlünüze göre versin gerçekten çok dua alıyorsunuz
-
@keynezyenciii inşallah gireceğiz kardeşim emek veren herkes girsin inşallah
-
umarım burdakı arkadaşlarımız ile girer kazanır ve atanırız bu arada keynesyenci sıralamam 19 bin demişssin acaba puanın tam olarak kaç küsürat dahil ?
-
74.0 die gdiyodu hocam
-
benimde 74.3 kusurlu 21 binlerdeyim. brans sıralaması da yine 19 binlerde sanırım gerci o kısmı cok çözemedim de :s her neyse ne diyorsunuz 10 kat gelirse girme ihtimalimiz nedir ???
-
KPSSP35 76,78785 15590 130396 (benimde puan ve sıralamam )
-
Ben 2000 alim olacgini 22 bine kadar hatta 25 bine kadar sinava girecek die tahmin ediyom sadece tahmn