2016 Aralık GUY Sınavı
-
Çok şükür piyasaya hareket geldi, bereketi buraya olsun inşallah
-
Bu sitede b grubu hareketsz a grubu hareketli allah allah her siteye gore daha ters burasu
-
@paretowilfredo kardeşim eskiden çok güzel bi site vardı. O site kurucularından Allah razı olsun bizlere bizlerin iyi yerlere gelmesine çok emek sundular. Bu sitenin geleceği ve insanlara katkısı da inş bu yönde olur. İhtiyacı olan arkadaşlar bilgilenir akıbetlerini iyi bi şekilde belirlerler. Site kurucusu arkadaşlara hürmetlerimi sunarım. Ayrıca Eskilerden birisi olarak bu yolda baya yol katetmiş birisi olarak her türlü danışmanlık yapılır
-
@avamkamarası zaten her yıl çıkmış soruların yarısı çıkıyor çok rahat 80 üstü alınır ee şimdi bu kadar kişi sınava girecek bide sınav parası isterler zaten borç harc yapıp ankaraya geliyoz bide bu çıktı şimdide gib yine eskisi gibi kolay soracağınıda sanmam artık zorlaştırır sınavı illaki mülakat da zaten 2 kat olduğunda listeye giremiyorduk şimdi zaten imkansız bende referansın r si yok köy çocuğuyum babam ciftçi üst düzey tanıdık ta yok yine elencez bakalım ne olacak sonumuz
-
arkadaşlar öncelikle forum a bende yeni üye oldum hayırlı olsun a kadro üyelerinin bu sitede toplanıp birbirlerine destek olması ümidiyle sözüme başlamak istiyorum. ben bu sene sınava hazırlandım ve yeterli bir puan aldım ancak aklıma takılan bazı Problemler var şöyle ki başlık sahibi arkadaş tahmini olarak 1750 kişi 10 kat aday ve 4 kat mülakat demiş. bu durumun düşük puan alan arkadaşlarımız için bir avantaj olsa da 4 kat mülakat demek referansın havada uçuşacağı anlamına geliyor. 2000 alım olsa ilk 20 000 demek ve puanın 74 lere kadar ineceğini gösteriyor. kpss de heyecan yapan düşük alan arkadaşlar için 2. bir şans doğuyor. ancak kurum sınavının ağırlıkları ve mülakat ın ağırlığı bilinmediği için kimin mağdur kimin şanslı olduğunu şu an için çıkaramıyoruz. ayrıca il seçiminin olmaması ya da sıralamaya göre olması kazanan adaylar için bir dezavantaj olarak görülüyor. görülen o ki maliye Bakanlığından fetö operasyonu ile elenenlerin bizim gibi hakkı ile bir yerlere gelmek isteyen arkadaşlara pek faydası olmadı. 1750 zaten olması gerekn bir rakamdı. açığa alınan memur sayısına baktığımda 800 küsürdü en son umarım bu pislikler temizlenir ve bu sayı yükselir ve yükselen bu sayı en kısa zamanda da kadrolara yansır çünkü biliyorsunuz ki puan geçerliliği bir seneye düştü eğer ki bu alımı sürecini seçim politikası olarak yayarlar ise düşük bi guy rakamı görmek içten bile değil. hatırlarsak 2012ydi sanırım 5000 ya da 10 000 lik bir müfettiş ataması oldu farklı farklı fakültelerden hemde. tahminimce bu yılda da fetö işin içinde olabilir. sonuç olarak kurumlar ele geçirilmek istendi. umarım devletimiz kimsenin hakkını yemeden bu fetö pisliğinden insanların hakkını korur ve liyakat ile bir alım gerçekleştirir. yozlaşmanın meşru olduğu şu zamanlarda hala iyi bi şeylerin olduğunu kanıtlarlar.
-
10 kat alim olursa siralamalar en iyi ihtimalle kac a kadar dusebilir pleaseee cevap:( @paretowilfredo bu arada bu site cok cok cok iyi oldu hayirli olsunn
-
@AbuZiTTin 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Bi 10 kat la 4 kat olayına ben sevinemiyom yine elenecez yav
Valla abi, sürec mhuy gibi olsun, yani kpsspuani+kurum puani+ mulakat puani.. ben 4degil 10 katinin dahi mülakata kalmasina raziyim...
-
@davetsiz54 kardeşim mhuy dan da elendim sen bi mhuy ya gir yazılıda72 alan adama mülakatta 98 verip yine yazılıda 80 alan adama da 81 verdiklerinde adamın nasıl önününe geçtiğini görürsün
-
Ayrıca mhuyda kpss puanı yok ki kurum+mülakat puanı
-
@AbuZiTTin bilmedigimi mi zannediyorsun sadece simdiki guy sistemi cok daha adaletsiz tamamen mulakata kalmis..bunu vurgulamaya calistim
-
Hadi bakalım ins hersey gönlünce olur
-
Çok kesin konusuyorsunuz sınav ilani bi gelsin her şey netleşecek hepimiz için hayırlısı olsun
-
@veda eyvallah kardeşim, sizler buralarda oldukça emin ol forumda beklenin üstünde bir doğru bilgi erişimi olacaktır. Elimizden geleni yönetici kadro olarak yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Hep daha iyisine doğru yolumuz uzun, yol arkadaşımız çok, inşallah hedefe ulaşmış olanlarda verdikleri haritalarla rotamızı kolaylatırlar
-
@keynezyenciii kardeşim onun içinde çalışmalarımız devam ediyor, b grubu da hareketlenecek merak etme. Şimdilik herkes a grubu için yaptıklarımızı biliyor, b için start'ı verdik, bir kaç aya orası da artacaktır.
-
bu forumu çok sevmeye başladım günde 10 15 defa bakıyorum. lakin birde banka sınavları için konu açılsa süper olur. benim gibi iibf arkadaşlar banka alımlarını takip etmiyor mu ?
-
@miltonfriedman kardeşim Guy için en kritik olay yüksek puan, puanın taban puana yakın mıydı yazılı sınavda. 4 katı muhabbetine biz yazılı sınavın 10 katı olacağından yola çıkarak yorum yaptık. Belki de 10 katı yazılı 2 katı veya 3 katı sözlü mülakat olur. O konuda henüz bir netlik yok ama 10 katı yazılı olacağına dair duyumlar iyice arttı.
-
@AbuZiTTin ümit olmadan yol hazırlığı da zor olur kardeşim. En son yitireceği şey ümit olsun. Geçen yıldan yine facebook birçok arkadaşımız aynı dertten muzdaripti ancak şu an haftasonu tatilindeler, elbette işin diğer referansı olanlara göre daha zor ama çok fazla ümidini yitirmene sebep olacak kadar da sıkıntı yapma. Yapman gereken tek şey: Normalde alabileceğinin biraz daha üstünde puan almak. Birileri refaransi ile 75 puanıyla girerken, sen 87 yazılı puanınla açıkta kalmazsın. Buna inanarak çalış.
-
@Keynesgiller kardeşim sizde açabilirsiniz, bu forum hepimizin, sen açarsan muhakkak ilaveler, eklemeler bizden gelecektir.
-
Kpss 83 kurum 88 yada 89 du açıkta kaldık bakalım bu defa ne olacak
-
@AbuZiTTin biraz ayıp olmuş kardeşim ama belli ki iyi bir potansiyelin var. 90 civarı puan almışsın. Denemek tek çare yapacak fazla bir alternatifte yok maalesef.