2016 Aralık GUY Sınavı
-
arkadaşlar sizce bu sene çıkmış sorulara benzer mi sorarlar yoksa son bir kaç sefer yaptıkları gibi farklı tarza mı yönelirler. İmeceye çalışıyorum ama sanki hukuk çalışmalıyım gibi bir his var içimde
-
Bende bu sene ilk kez guy sınavına gircem inşallah. Elimde 2013e kadar olan çıkmış sorular var. Gene benzer sorular mı olur, eleyici bi sınav mı olur nasıl olur. Bi de şunu sormak istiyorum mülakata kalabilmek için kaç yanlış fire verme hakkımız olur. Sorular kolaysa herkese kolay
-
@adsız geçen sene 1350 kişiydi il.il bazında ortalamada2700 kişi hep 82 83 civarıydı şimdi 4 kat gelirse 1750 de 7 bin de 80 in altına iner diyorum ama net olarak 80 üzeri mülakata götürür ama 2 kat olayı kalırsa aynı şekilde85?86?iyimser olur mu bilemem tabi
İcra iflas var mıydı guy da
Ondan önceki sene 2 defa guy oldu 2.guyda 75 76 ile kalan yerler olmuştu Muğla gibi izmir 80 ile kapamıştı hatırladığım -
Ohal uzatılmış guy un başına birşey gelmese bari:(
-
@AbuZiTTin umuyoruz diğer kurumlar açıyor açarlar bnce guydaa açmazsa bırakıp gidelim
-
@AbuZiTTin acilir etkilenmez diger kurumlar surekli ilan veriyor.
-
Böyle bi şey olmasın sakın. 4 kat direk mülakat olayı. Daha mantikli
-
Sgk denetmenligi gibi
-
@De_lorean evet icra iflas da var sınavda. Teşekkür ederim cevabınız için. Yani yüksek netler yapmaya bakalım biz
-
4 kat olayına mantıklı diyen var Allahım sana geliyorum referans sağlam herhalde
-
Onu demiyorum. dediklerine göre 10 kat sınav 4 katta mülakat ya. Bende diyorum ya. Direk 4 kat mülakat olsun. Hiç sınav olmasın sgk denetmenligi gibi. Ha referans olayına gelince kpss 85 onun için :cartwheel_tone2:
-
Benimki sadece öneri bu arada
-
@AbuZiTTin iyi açıdan bak daha çok kişi arasından seçelim demişlerdir:)
-
Cuma günü gelir mı ki ilan çok sıkıldık artık.geçen sene 7 ekimde gelmişti yanlış hatırlamıyorsam.
-
İsterse kpss 90 olsun
-
@Antimülakat 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@miltonfriedman kardeşim Guy için en kritik olay yüksek puan, puanın taban puana yakın mıydı yazılı sınavda. 4 katı muhabbetine biz yazılı sınavın 10 katı olacağından yola çıkarak yorum yaptık. Belki de 10 katı yazılı 2 katı veya 3 katı sözlü mülakat olur. O konuda henüz bir netlik yok ama 10 katı yazılı olacağına dair duyumlar iyice arttı.
En kritik olay derken ne kast ediyorsunuz..benim taban a yakindi puanim o yüzden mi elendim yani.
-
@davetsiz54 o kolpa bir durum 84 doğrum vardı 76 ile kapamıştı elenmiştim.
5 şi grup halinde çağrılır mülakat odası koridoruna öncesi ve sonrası 10 kişi elenmiştik puanlar neydi bilemem tabi -
malumlar.net te bir kişi 10 kat olayının olmasının zor olduğunu söylemiş ve kendince bir gerekçe sunmuş bana mantıklı geldi.Sonuçta bu sınavı maliye kendi bütçesi ile yapıyor 3 5 kişiden bahsetmiyoruz ki 17500 kişi bence alım sayısı çok olacağı için 5 katı ihtimal dahilinde. 2. olarak yönetmelik değişikliği yaşanmadı henüz sınav yönetmeliği değişmediği için il tercihi sistemi devam da edebilir mi sonuçta ilan geldi gelecek. sizce ?
-
Aynen öle dedi
2011 yılından beri kpss nin içinde olan biri olarak ve 2012 kasım sınavıyla guy olan bir kişi olarak şunları söyleyebilirim;
-eğer alım 1750 kişi olucaksa 10 katı çağrılmaz eğer sınava 10 katı çağrılacaksa alım 1750 kişi olmaz duyum asparagas ve yalan pek umut bağlamayın. gib sınavı kendi bütçesiyle yapıyor ve hiç bi zaman 10000 üstü kişi sınava çağırmadı bunun yer temini,sınıfa ta memur görevlendirmesi derken baya maliyetli iş o kadar kişi alıcaksa niye 10 katı çağırsın. 10 katını ancak 1000 ve altı alımda çağırır. benim kazandığım alım gibi 500 kişi aldılar sınava 10 katı çağrılmıştı.
-mhuy sistemi olmaz ama ona benzer bi sistem getirilebilir ki onun da olması için yönetmelik değişmeli şuanki yönetmeliğe göre tek il tercihi devam demiş
-
@De_lorean yönetmeliği okudum il seçimi için 2011 değişikliği var onu kaldırmak zor olmasa gerek:)