2016 Aralık GUY Sınavı
-
B grubundanda 82 aldim . Bilmiyorum alana bidaha girermiyim 10 kati cagrilmasi kesinmi acaba ilkinde olmazsa ikincide kesin girerim galiba 10 kati cagrilirsa
-
@keynezyenciii Sistem çok büyük ihtimalle 10 kata dönecek kardeşim kaynaklarımızdan gelen bilgilere göre. Bu durumda şans artacaktır tabi ki.
-
Bana biri kesin girersin sinava dese hemen baslayacam calismayada watsap grubu falan yokmu bu duyumlar icin katilmak isterim
-
Her şeyi burda duyurcaz kardeşim artık. İnşallah yakında Mobil Uygulamamız da hazır olcak an be an takip edebilirsin bizi. İnşallah bundan öncekilerde yanılmadık, Allah bunda da mahcup etmesin.
-
O derece nokta atisi diyosun ozaman bi tahminde p3 icin alsam feto temizligi isime yararmi sizce iktisatciym 4900 siradayim
-
@keynezyenciii Onu b grubu kısmında konuşalım kardeşim oraya bir başlık açarsan hem başka arkadaşlar da fikrini sunar.
-
Yeni uye oldum daha alisamadm siteye karisik geldi malumlarnete alistik.
-
@keynezyenciii hocam malumlarnetten çok daha iyi bir yer. En azından abidik gubidik troller ve reklamcılar yok.
-
@genclerbirlikli eyvallah kardeşim, çok daha iyi ve sağlam bir yer olarak kontrolü elden bırakmamak lazım. Öyle trole, manipüleciye, spekülasyoncuya müsaade yok diyelim
-
@keynezyenciii 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
Ben 74 puanla girermiyim okadqr kyma olumu 22 bindeyim ben 1750 kiside bana sira gelirmi goremem diye hic calismadm baslasammiki
kardeşim biz keynesçiler uzun dönemde hep ölü olsakta umudumuzu yitirmememiz gerekiyor bende 15500lerdeyim 5k da korkuyorum 10k bi umut :)ama umut işte
-
Hayirlisi diyelim beyler . Bence girecem gni saka gbi bir seneyle karsiyayiz yarin ne olacagimiz belli degil:)
-
2016 da 17 bin 18 bin küsürlerde kişinin puanı kaç bilgisi olan var mı?
-
Keynesgillerde benim ikizkm sandimca
-
Bi 10 kat la 4 kat olayına ben sevinemiyom yine elenecez yav
-
herkese iyi akşamlar arkadaşlar.
puanım 78.5 eger 5 katı olursa sınava girebilme şansım nedir. fikirlerinizi soylerseniz sevinirim.
ayrıca malular netten bizi kurtardıgınız için e teşekkür ederim. -
@kimkime hocam a kadro ilanları biraz seyrek geliyor biraz bununla da ilgili
-
@kimkime 75 -76
-
@AbuZiTTin bence bu 4 katı olayı hem iyi(göreceli olarak) hem kötü şöyle ki geçen guy alımında kurum sınavı 84 85 ler havada uçuşuyordu ve bence çok ama çok yüksek sayılardı bunlar 4 katı adayın mülakata kalması bu sayıları 75 80 bandına çekebilir bu iyi yönü sayılabilir kötü yanı ise malum torpil olayı işte...s
-
Simdi 10 kati olursa 1750 alimi da baz alirsak ben 74 puanla giriyomuyum giremiyomuyum yarin ders calisacamda :)))
-
@keynezyenciii kardeşim çok rahat girersin. Ders çalış şu kısa dönemde hallet