2016 Aralık GUY Sınavı
-
@niyeyse 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@genclerbirlikli 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@niyeyse yok benim memleket ığdır
aman kardeş yanlış anlaşılma olmasın ama hakkaten gidersem isterim yardımını
Ben de hem Iğdırlı hem de Gençlerbirlikliyim kardeşim, bana da sorabilirsin olur da doğuda yaşamaya mecbur olursan her daim ilk tercihin Iğdır olsun, o da olmadı Kars olsun salla diğerlerini...
-
@tarziktisat söylediklerinizde çok haklısınız ve teşekkür ederim size ama herkes bir şey söyleyince insanın kafası çok karışıyor ..ister istemez çok etkileniyorum bu sınava ilk girişimdi ve konu tekrarı yapmaya başladım fakat bu yeni sistem olayı çıkınca benim için alım ve kat meselesi önem arz ediyor çok ...Allah herkesin gönlüne göre versin ve hayırlısı olsun herkes için ...
-
@odtüsbky ben de Malatyalıyım herzaman beklerim
-
@fatoship her sınav için her zaman her kafadan bir sürü ses çıkar. 2013 den beri kpss ile içli dışlıyım hep aynı şeyler ️ Ama burda verilen bilgiler dolu ve dogru bilgiler burayı takibe ve calısmaya devam. Sistem değişirse kesin sınava girersin değişmezsede şansın çok yüksek, kolay gelsin
-
İlan ne zaman gelir beklemekten içim çürüdü.
-
@iibflibirgarip Konuyla alakalı üstadlardan birisine(sınav konusunda yetkili) sınav ne zaman gelir diye sordum eğitimdeyken(birkaç ay önce) aldığım cevap "Şu an hazırlık yok(olsada söylemeyeceğinden eminim) ancak her sene belirli tarihlerde yapılıyor" tarzında bir cevaptı. İzlenim olarak hepsi Aralığı işaret ediyordu,bence şasırmayız Aralıkta sınav olur.
-
Pareto kardeşim yeni bir haber yok mu 10 katı 5 kati meselesi için....
-
Teşekkürler , ne zamandır böyle bir site arıyordum ellerinize sağlık
-
@eapr kardeşim hala stabil
-
@ekonomi eyvallah kardesim hosgeldin aramiza
-
Ohal in uzatılması tavsiye edildi alımları etkiler mi ki
-
@AbuZiTTin yani bu süreçte alımlar yavaş oldu o yüzden millet uzarsa alımlar gecikir diye düşünüyo.
-
Herkese selamlar
28 Kasım 2015'te yapılan sınav sorularının dökümanı olan paylaşabilir mi?
-
nerde şu normal hayatı etkilemeyecek ohal diyenler. ulan ölmedik tamam da ölsek en azından son sorguya kalmıştık yaşadığımıza sevinemiyoruz ya.
-
Artık hayatımdan zevk bile alamiyorum ot gibi yaşıyorum
-
@AbuZiTTin haklısın be kardeşim ot gibi yaşıyoruz yıllardır
-
Keşke ygs lys sınavına gireceğim gün kaza yapıp girmeseydim hiç olmassa boşuna okumamış olurdum
-
Malumlardan ben geldim
10 kat olmazsa geri giderim bak:)umut umutsuzluk hayat... -
Insallah 10 kat ve alim sayisi 1750 olur kardesim bir umut bizde bekliyoruz...
-
@De_lorean kardesim ilan icin mi dostlugumuz daha evvel gelenlere sayin isin sakasi insallah haberlerimiz boyle kardesim. Bakalim bekleyip gorecegiz