2016 Aralık GUY Sınavı
-
Haydi söyle söyle:) @urfa63__
-
Yokki olsa başım gözüm üstüne
-
Arkadaşlar maliyede ciddi ihraclar var denmişti khk da hiç maliye den ihraç yok guy da yalan mı oldu noldu hala maliye temizliği bitmemiş olduğu için yayınlanmamış olabilir mi acaba
-
VAlla bu ihanet şebekesinin en kolay sıza bileceği yer maliye ama en az ihraçta orda Bi tezatlık var bu işte
-
Yok mu hala bir gelişme?
-
Sgk yeniden ilana cikicaz diye bildirdi ne guzel, guy icin de bir aciklama yapsalar cok mu zor sanki
-
Ne gerek var açıklamaya biz hazırlananların işi ne! Bizim işimiz beklemek, öyle açıklama yapmak için yeterli değerde bireyler değiliz çoğu kurum için.
-
Herkes kendi derdinde kimsenin bilgi paylaştığı yok ben artık beklemeyi bıraktım bence sizde bırakın bu başlığı da silelim çünkü belli ki "aralıkta guy sınavı" falan olmayacak
-
BENde iş bakıcam artık nalet gelsin
-
Arkadaşlar merhaba yeniden. Sabırsızlığınızı anlıyorum ama birbirimizi üzmeyelim bu yüzden bence. Gerçekten bir uğraş var haberler var ama net değiller. Biraz daha sabır. Yine ısrarla söylüyorum yapmanız gereken şey çalışmak. İlan gelene dek hazır olmak. Şu ruh halinizle en büyük kötülüğü kendinize ediyorsunuz ve bu haliniz inanın beni çok üzüyor. Lütfen kendinize gelin ve toparlanıp çalışmaya başlayın. İnşallah emeğinizin karşılığını alacaksınız.
Maliye Bakanlığı, Sgk vs. kurumların da olduğu bi khk daha gelecektir. Bu khk tam karşılığı değil beklentilerin. Sonrasında ise ahval daha netleşecek emin olun. Az daha sabır ve dirayet dostlar.
Allah yar ve yardımcınız olsun.
-
s.a @paretowilfredo kardeşim biz seni görmeden sevdik sen kesin olmasada söyle biz seni seviyoruz arkandan da sövmeyiz çıkmazsa bu arada duyum sayılır mı bilmiyorum ama bugun kuzenin arabaya benzin almak için petrole girdik ne göreyim karşımda vergi denetleme kurulu eğitim merkezi var yaktım sigarayı izlemeye başldım içerde 3-4 araba vardı sonradan 2010 kasa nissan qasqai geldi buz mavi pazar günü de olsa gelen giden var bir işaret mi acaba ?
-
Daha once söylemiştim bir arkadasım ankarada çalışıyor geçenlerde ilan yok demişti dün akşam aradı kasım ortası sonu gibi ilan vereceklerini soyledi artık kulislerde konusuluyor dedi guy ilanı
-
Sevindirici alim sayisi falan yok mu tahmini
-
Hadi inşaallah@AbuZiTTin
-
Abi iyi de olsa kötü de olsa tam doğru olmasa da sen söyle gitsin çıkmasa da kim ne diyebilir neticede sende öğreniyorsun sen vermiyorsun ya ilanı @paretowilfredo
-
@paretowilfredo kesin bise olmasa da söyle bizde burda duyumlarimizi paylastik kimse herkesin sozune gore hareket etmiyor ki sadece aa en azindan bak böyle bir haber var deniyor
-
Bide yani duyum olunca ya tutarsa diye daha çok çalışıyoruz e bu da faydamıza
-
Biz zaten en kotuye hazirladik kendimizi
-
@paretowilfredo tık yok mu
-
Şahsen benim pek bir umudum kalmadı bu ara sırf vicdanım rahat etsin diye çalışıyorum