2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Olumsuz-Dışlama. Hocam dogru ama bu girdikleri kpss ile de alakali su an sadece 2015 ve 2016 kpss ye girenler basvurabilecekler sonucta belli siralamalarimiz var vmy olan arkadaslar bu iki sinava girip yeterli puani almislarsa tabi basvururlar da sirf vmy olmus diye cebinde 85 puani var diye bisey yok. Kaldi ki zaten 2015 e girenlerin cogu 2016 ya da girdi herkes az cok siralamasindan tahmin ediyo yani neresi olur olmaz diye
-
@Siyocu hocam öyle ama şu da bir gerçek VMY'yi kazananların hiçbiri VM olurum garantisiyle hareket etmedi, herkes sürece devam etti. Hatta çoğu dil puanını bile cebine koydu. Kaldı ki, çoğunun 80 ve üstü puan alabilecek bir birikimi de var. Bakalım süreç nasıl işleyecek.
-
Olsun sonucta 2017 kpss ye kadar giren girdi onlardan ve siralamamiz belli bu saatten sonra yani ozamana kadar eger alim yapilmazsa ozaman bunun icin canimizi sikariz bi de simdiden vmy lere gelene kadar bi suru sorun var ki zaten o 2013 alimlarini bariz feto mensuplari yapti bizzat sahidim cogu gidicek insallah bizler de artik hakettigimiz yerlere aliniriz umarim. o yzden bosverin bu konuyu zaten alim acilsa su anki durum onemli bir de bunu dusunup caninizi sikmayin zaten yeterince yiprandik
-
@Olumsuz-Dışlama bende @Siyocu 'nın dediklerine katılıyorum. Sonuçta herkesin elinde belli bir puanı var, puanı olan sınavın açılmasını bekliyor. Sıralamanın içinde olan sınava girecek en azından GUY için durum böyle. Belki referans anlamında birilerinin önüne geçebilirler sonuçta, ellerindeki referansın gücü VMY için yettiyse GUY içinde yeter ama önce yazılı sınavı geçmeleri gerekiyor.
-
İlan kasım sonunda gelirse sınav ocakta mı olacak yani daha önce olmuş mu böyle bişey
-
................
-
@guyan-gelmiş kesinlikle doğru tespit alım var imaji yaratılacak
-
arkadaşlar duyumlar doğrumu askere gidecem şubatta umudu kesmiştim ona göre çalışacam
-
@huykuksuz kardeşim başka bir sorun yoksa askerlik için acele etme, en azından yıl sonuna kadar bekle ilanın gelip gelmeyeceğini, Maliye Bakanlığı üzerindeki baskılar iyice arttı, bu yıl içerisinde ilanın yayınlanacağını düşünüyoruz. KHK meselesi de bir netleşirse ilan gelecektir.
-
Guyda 10 katimi cagirilacak 5 katimi hala resmi bir bilgi yokmu ?
-
İlan gelmiyorsa GYGK calismaya başlayacagim. Ekim sonu pareto ankaraya gelip ögrenmeye calisacakti ne oldu arkadaşlar çok takip edemiyorum saglam duyum var mi? Yoksa yine kasim 15e kadar bekleyelim muhabbeti mi
-
@kpsshobimdir şubat ayından beri söylenenlerden farklı bir şey yok. her ay aynı muhabbet ''Önümüzdeki ayın sonu ilan gelecek arkadaşlar''
-
dostlar vmy alımının 2017 KPSS öncesi yapılacağı ilanında 2017de geleceği kesinleşti , guy'dan hala ümit var.
-
Başka forumda yaklaşık 1.5-2 ay önce birisi kim ne derse desin sinav kesinlikle kasim aralik olmayacak subatta olacak sayıda 1342 ve 5 katı olacak deyip durdu kim neye inanmak isterse istesin ama olan bu dedi duyum değil dedi bakiyorumda yavaş yavaş adamın dediğine doğru gidiyor durum
-
Valla ben 11 aralık 2015 ten beri bekliyorum ha bu ay ha onumizdeki ay bekle bekle taki yüksek puanımda iptal olana kadar eğer gerçekten alım 1000 kişi olsa dahi sistem 10 katı olsa dahi sıra gelmicek hayatımız yıllardır mahvoldu hamd olsun vardır bi hayır yine de bu Halle dahi gelse diğer arkadaşlar için umut olur herkese başarılar
-
şahsi fikrim sayının 1750 den az olmayacağı.
-
İki piyasa hocasina sordum biri 1900 diyorum hala dedi. Bir başka guy yazarina sordum 1750 bekliyorum dedi. Reklam kitap satisi vs bilemem ama boyle dediler
-
Bence ancak tek sınav yaparlar çünkü vakit kalmadı mayısta yine kpss var dediğin gibi olsabilir belkide sınav ve iyi alım yaparlar ama şahsi fikrim çok isterim ama bence 10 katı olmayabilir eskiden 10 katı vardı ama sayı da genelde 400-500 idi bakalım hayırlısı ne diyelim elimizden bir şey gelmez beklemekten başka
-
1900 diyen kadir koç imiş tv kanalına da çıkmış geçen twetwerdan baktım biri yazmış hocam 1900 alım gib sanki uydu diye oda direk cvp vermiyor ama dolaylı olarak bende duydum demiş ha sistem hakkında kimseden bir şey duymadim sadece biri değişmemiş kesin diyordu ama tanımıyorum adami
-
Evet kadir koça sordum ozelden. Yorumda yazmiyor çünkü. 1900 diyordunuz ne oldu dedim hala diyorum dedi. Pazartesi aksami sordum. Emin olmasa bu kadar söylemez heralde