2016 Aralık GUY Sınavı
-
evet kasım ayıda geldi ilk günkü neşemizi isteğimizi hırsımızı kaybettik birçoğumuz . paralel darbe olur ceremesini yine iibfli çeker yazıklar olsun başka bir şey demiyorum.
-
arkadaşlar bölge söylemek istemiyorum bulunduğum il vergi dairesi başkanından aldığım bilgiyi aktarıyorum dün toplantıları olmuş ve aralık ayında yapılacak sınavla 1000 kişilik alıma çıkılacakmış. evet 1000 ben bunun için bir şeyler başlatmamız gerektiğini düşünüyorum.twitter da falan organize olmamız lazım sayı arttırılması konusunda. yoksa çok yüksek kapıtıcağı aşikar.bunun dısında hiçbir bilgim yok.
-
@Guygelsinnn olayın güzel tarafı sınav gelecek o zaman.
-
Her geçen gün ateşimiz sönüyor hırsımız isteğimiz köreliyor. 1 2 ay daha devam ederse bu ilanın gelmemesi, aramızdaki birçok kişinin çalışma düzeni sekteye uğrayacaktır. Sonrasında ilan geldiğinde kafamıza vurur vaziyete geleceğiz neden düzenli çalışmayı bıraktım diye çünkü kaçınılmaz son konuları unutacağız hakim olduğumuz alanlara artık hakim olamayacağız. Çok zor biliyorum ama bırakmayın arkadaşlar çalışmayı, çoğumuz alternatifsiz durumdayız ve önümüze bir yol çıkmadıkça bu süreçte çalışmaya mecburuz maalesef.
-
@Guygelsinnn birde sayı az olursa sistem değişikliği gelecek gibi duruyor ve 2017 kpssden öncede 2. ilan gelir sayı 1000 olursa yetmezki istanbula 800 kişi yetersiz gelmiş öyle düşünmek lazım
-
1000 kişilik mi O zaman 2017 KPSS den önce bi alım daha yapmaları gerekmiyor mu .
-
@ncbb valla 2.ilan gelmezsse bu seneyi guy tavan puan alımlarıyla kapatır. kasım ortasına kadar ilan gelicekmiş.umarım bir değişiklik olmazda kimsenin ahını almam duydugumu iletiyorum.birde öyle ya da böyle ilanın geleceği belliydi ama rakam değişmezse zaten bana bir faydası olmıcak :S
-
Arkadaşlar böyle bir alım olursa eğer,sistem değişikliğinde kalça kapatır puanlar tahminen ?
-
Bin falan farketmez arkadaslar ilan gercekten gelecek miymis? artik sayi luksum falan kalmadi ne yazik ki
-
@Guygelsinnn benim şu sürecte anladığım personel dairesi kimseyi takmıyor ilanı görelim sonra yorum yaparız. puanınız kaç
-
Sürekli buraları kontrol eden bir manyak haline geldim ve gördüm ki 1000 kişi demiş arkadaş.Ölmüşüm ben arkamdan ağlayanim yok
-
Eğer 1000 kişilik bir alım olacaksa ve sınav sistemini değiştirme gerekliliği hissettiyse bu tamamen algı yaratmak amaçlı. 1000 kişi alım her alımda 10bin kişiyi bağımlı hale getirip ve alım sayısını 2 ye çıkartarak yaklaşık 13-14 bin kişiyi sınava bağımlı hale getirerek hem alımların azalmadığını hem de GİB olarak sürekli alım yapıldığı imajı vermektir.Yoksa adamların en az 3000 kişiye şuan için ihtiyaç duydukları aşikar.
-
Biri 600 dıyor bırı 1000 kimseye ınanmayalım duyum da olsa
-
@Guygelsinnn aralıkta sınav varsa ne zaman ilana çıkacaklar?
-
çok hassas bir konu farkındayım bu yüzden yazarken de çekindim ama birebir vergi dairesi başkanından duydugumu yazdım. hatta (daha önce 50 kişiye yakın ilan veren bir yer için )6 kişi talep edildiğini söyledi eğer söylediği gibi 1000 kişilik alıma çıkarlarsa bunu en güzel özetleyen@guyan gelmiş e katılmamak mümkün değil. eğer sayı artısı için bir etkinlik olursa buraya yazacağım herkese iyi günler.
-
1000 kişi ne öyle olacaksa hiç alım yapmasın daha iyi etkinlik yapalm
-
Arkadaşlar Maliyede ciddi bir hazırlık söz konusu, bütün isimler ciddi bir güvenlik soruşturmasından geçiriliyor, tahminen Maliyeden 2-3 bin civarında bir ihraç söz konusu olacak. Önümüzdeki yıllara yayılan bir formatta da alımlar olacak. Ben VMY'de tekrar test sınavına dönüleceğine inanmıyorum, zaten o alımlardaki 5.500 kişiden sağ salim VM olacak sayısı 2.500 civarında olacak. Asıl sıkıntı şu ki, Vmy'de Yetki ve/veya Yeterlilik'te elenen herkes GUY, MUY, DUY ve SGK kadrolarına geri dönüyor
-
@Olumsuz-Dışlama Vmy de elenenler düz memur olmuyor mu ? Geri dönüyor derken tekrar sınava girip guy muy v.s kazanıyorlar demek istediniz sanırım..
-
Arkadaşlar aramızda işsiz ve bütün umutlarını bu sınava bağlayan insanlar vardır ama şunu unutmayın bana göre kpss A grubu için en güzel dönemdeyiz belki ilanlar geç gelecek parça parça gelecek ama sayılar toplamda az olmayacak bu kadar görevden almalar olacak ve olmaya da devam edecek.Paralel yapının adelet ve eğitim den sonra en çok yuvalandığı yer.Öğretmenlerin ihraçları nispeten daha kolay oluyor ama A gruplarında siyaset ve ikiyüzlülük baş gösterdiği için alımları titizlikle ve uzun sürede sonuçlanması normal.en basitinden 5500 lük alımın yarısından çok daha fazlası ihraç olacak son 6 yıldaki guy alımlarında yarısına yakını ihraç olacaktır ama bunu öğretmenler gibi 1 günde sonuçlanacağını sanmayın çünkü A grubu siyaset ve ikiyüzlülüğün başını çektiği bir olgu.
-
@uzmanyrdd aynen öyle, memur olanların elinde zaten 85 civarı kpss puanları oluyor direk başka kurum sınavlarına giriyorlar. Son açıklanan SGK Denetmenlik sınavında 10-15 arası VMY olup sonra memurluk nedeniyle veya çeşitli sıkıntılar nedeniyle SGK'yı kazanan var. Yarın çoğu GUY'a da girecektir, herkes sessiz kalıyor bu konularda ama VMY'nin 2013 alımları başımıza çok sıkıntı açacak gibi duruyor maalesef:(