2016 Aralık GUY Sınavı
-
@AbuZiTTin ortada söylenecek bir durum veya hareketlilik yok adam ne yapsın. Bir iki hocanın reklam amaçlı söylediği şeyler dışında
-
@guyan-gelmiş benimde pareto dışında kişilere pek inanasim yok. Pareto diyene kadar hergun takip edecez burayı. Yeterki seneye olsun ama tarih belli olsun. Belirsizlik yoruyo
-
Paretodan da haber yok @uzman
-
Guy gider bu hasretimizi
-
Arkadaşlar KHK yayınlandı ve ben maliye bakanlığından ihraçları göremedim. Listeye de tam bakamadım gerçekten hiç yok mu?
-
Khk lar geliyor şu ihraçlarda yayınlar ins bir iki güne
-
Söylentilere göre bu khk bekleniyodu buda geldi bakalim nolacak bekliyoruz hala.
-
@Marshalgil ben baktim dostum yok kimse
-
@rrayif nerden baktın
-
Bu khk'ya yetistiremedi maliye anlaşılan o zaman baya bir ihraç söz konusu gibi duruyor alımları da yakın zamanda olacağını hic sanmıyorum
-
Diyanette de görevden almalar oluyor büyük ihtimal ikisi bir yayınlanacak önümüzdeki hafta belli olur
-
@denetçi khk yi indir bak üstat memurlar nette link var
-
Şu süreçler sağlıklı bir şekilde atlatılsa da biraz hareketlilik olsa. Hayatımıza renk gelse heyecan gelse en azından sorduklarında ilan bekliyoruz demeyip sınav var çalışıyoruz deriz.
-
Bu seferki khk da maliyeden ihraç yokmu
-
@hakimim_25 yok
-
Hayrlısı belki ilgisi yoktur ilanla gerçi ortada ilanda yok da
-
Belliki bi hareket var arkadaşlar az daha sabredelim maliyeyede, bizede sira gelir inşallah
-
Her gun buraya bakmaktan biktim.gelsin artik su ilan ya ders calisasim da gelmiyo
-
Günaydın GUYcu arkadaşlarım. Son durumlar nasıl azda olsa duyum diyeceğim ama gulecekleri göreyim.
-
@urfa63__ sende söyle bi duyumumuz daha olsun