2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Fabrizio aynen kardeşim istemeye istemeye kaymakamlık çalışıyom
-
Arkadaslar hic mi haber yok ya
-
arkadaşlar 2 tweet atın ya
-
Bu ileti silindi! -
@hayatım-sınav adamlar sanki 450 bin öğretmene ihtiyaç varmış gibi sanki onlardan fazla atanan varmış gibi yüzsüz başlık açıp 40 bin tweet atmışlar.adamlar sonuna kadar haklı.sonra niye 50bin öğretmen atandı da biz iibf olarak atanamıyoruz diye ağlıyoruz.bizim açmamız gereken başlığı da onlar açmış bizim yapmamız gerekeni de onlar yapmış.sebep bu
-
.............
-
Şimdi ne olacak bu iibf illerin sonu. Altı üstü 2000 kişilik bir GUY istiyoruz
-
@hayatım-sınav kesinlikle dün etkinliğe kim bilir kaç kişi katıldı ne kadar gündem olundu ağlamayan bebeğe emzik yok ama ağlayan da yok görünürde
-
@Puma-Monetarist iibf'linin kafası biraz farklı çalışıyor öğretmenler düşük puan alınca atama çok olsun atanayım diye bakıyor iibfli düşük puan alınca demek ki iyi çalışmadım seneye daha iyi çalışıp atanayım diye bakıyor Doğruluğunu veya yanlışlığını tartışmıyorum ama bence durum bu.
-
Malesef iibf iller bilinçsiz yüksek puan alırım atanırim zannediyorlar.dün bizzat şahit oldum arkadaşın biri facede etkinliklere katılım az diye serzenişte bulunuyordu altındaki yorum etkinliklerle zaman kaybetcek ine çalış tarzindaydi kendisi 87 almış ben atanırim bi yere sende otur çalış diyor..yazık ki ilan olmadan puani ancak böbürlenmek için kullanabileceğini bilmiyor en sonda mülakat olduğunu ve elenebilecegini hesaba katmiyor.
-
@iibflibirgarip etkinliklerin başarıya ulaşmadığı ve ulaşamayacağı aşikardır. düşük puan alan ile yüksek puan alan arasında ilan gelmediği sürece bir fark olmayacak ama ilan geldiğinde ki gelecek bu ilan gelmeme gibi bir ihtimal yok o zaman yüksek puan alan farkını gösterebilecek nitekim bir ilan gelirse bunu yapılan twitter facebook etkinliklerine bağlayamayız cünkü sesimiz çok cılız iibf ailesi olarak. öğretmenler içinde aynı şey geçerli devlet baskı altında kalıpta ilan açmıyor öğretmen ihtiyacı daha ön planda(eğitime yapılan harcama kalkınma carisidir) olduğu için onlara ayrıcalık tanınıyor bize ise bir yarış atı muamelesi yapılıyor bu bölümü seçerken ciddi araştırmalar yapmamamızın bedelini ödüyoruz suan biz bunu hakediyoruz hakettiğimizi yaşıyoruz.
-
@Necmettin-Artun farklı görüşlere açık olmak lazım tabiki , ancak bir de şu var ki mantar gibi bölüm açmakta devletimizin yaptığı bir hata
-
arkadaşlar kadir koç'a bir arkadaş aracılığı ile ulaştım kendisi kasım'ın son haftası gibi gelecek büyük ihtimal kontenjan 1800 bekleniyor dedi.
-
@guyan-gelmiş hadi inş
-
kasımın son haftası demek sınavın ocak ayına kalması demektir. ocak ayına kalırsa kurumun acele edecegini düşünmüyorum mart'a kadar yolu var o zaman
-
@guyan-gelmiş hocam bana da kasimin sonuna dogru bekliyorum dedi kadir hoca ama ocaga kalicak ozaman sinav demi
-
@Siyocu maalesef ki evet
-
@guyan-gelmiş sistem olayı ile ilgili bir şey duydunuz mu peki 1800 lük alım olması ihtimalinde ?
-
@fatoship yok sadece bu iki bilgiyi alabildim zaten 1800 kisi ve ilan kasım sonu o da ihtimal sadece
-
Bir ayın sonu ve ihtimal kelimleri varsa o ilan gelmez bir yıldır her ayın sonu büyük ihtimal ilan gelecek diyorlar