2016 Aralık GUY Sınavı
-
Bence de artık maliye bakanından umudu kasıp etkinliklerde c.başkanını, danismanlarini ,başbakanı etiketleyip etkinlk yapmamız lazım..naci agbal i etiketleyerek kısır döngü içindeyiz bu adam bir siyasetçi değil müsteşar
-
@paretowilfredo gercekten farklı bir dönemden geçiyoruz. Sayın bakamınızın tavrından bana geçen hissiyat guy kadrosunu fazla önemsemediği yani olsada olur olmasada olur tarzında önem sıralamasında çok gerilerde gibiyiz. Bi başka düşüncemde referandum sonrası oluşacak kabinede uzun vadede yer alacak ise, maliye de farklı düzenlemeler kadrolar yapmayı planlıyor olabilir.
-
Arkadaşlar ogretmen atamasi referandum sonrasi demek oy kasmak demek o yüzden bizde referandum sonrasina cekilebiliriz büyük bir ihtimalle ama sorun şu kpss sonrasina sarkacak mi.
-
@Mega5006 ilan referandum sonrası gelırse bi anlamı yok.
-
Sırf daha fazla tweet atayım diye üst kata soğukta bilgisayar başına geçtim. Herkes 10 dk sonra tweet atmaya başlayabilir.
-
Herkesi toplayıp başbakanı ve cumhurbaşkanı etiketleyip tweet yağmuruna tutalım bence hem maliyetsiz de herkes durumu izah etsin kendince twitter hesaplarını kendileri kullanmıyor olabilir ama binlerce tweeti görmemezlikten gelemezler
-
@Grimmjow binlerce mi? naptınız hocam:)
-
@Grimmjow binlerce twet atılmış olsaydı birileri sesimizi duymuştu ilan gelmişti
-
@miss-smith Referandum sonrasina alimi yaparlar gibime geliyor ama inşallah alimi referandum sonrasina kalmaz.
-
@Mega5006 ilan gelsin referandumdan sonra olsun. Problem değil yeterki ilan gelsin.
-
@WilliamNiskanen alim yapacaklarsa 2016 puanlariyla en azindan aciklama yapsinlar bole beklemek zor oluyor gercekten
-
@Melis evet puanlarimiz yandi kullanamadik bile 2014 2015 senesinde bu puanla en az 10 kurum sinavina girerdim
-
Müge Anlı ile irtibata gecsek magduriyetimizi anlatsak o çözmustu simdiye kadar.Tek cagrisina bakan yard. Il mudurleri telefonla baglaniyorlar ve cumhurbaskanimizla yakin oldugu soyleniyor.Valla istanbulda olsam giderim studyoya bi reklam arasi ceker konusurum.Son care Müge Anlı gencler
-
@duranvarlık bizim kayıp guy sınavı var diyelim
-
@bombiksmori 200-300 kişi olsak herkes 10 tweet atsa retweet falan derken bence ulaşılır yani büyük bir organizasyon lazım sadece
-
@yetkili-AĞAbey bi arkadas calismaktan kafayi yedi kayboldu bu sistem yuzunden kendini intihar edebilir acil bulmaliyiz senaryosunu bugun yazdilar kutuphanede
-
@duranvarlık oha cidden mukemmel denmeye deger
-
@WilliamNiskanen gelecegimizi kaybettik valla onu ariyoruz kaybin krali
-
@duranvarlık benim umudum nihat doğan gülmeyin küçğmsemeyin... Evde dedıkodu programlarına sardım iyide gırgır oluyor nihat doğan her seslenişte birine eyyyyy ahmett(misal) size sesleniyorum bu konuyu halledın misali seslenıyor her gun ulusa...
Dese ki eyyyy malıye bakanım bu kimsesizz iibf ilerin kimsesi olun gençler perişan bi sevindirin dese -
@Grimmjow haklısınız da hocam zaten çőzemediğimiz yegane problem bu işte:))