2016 Aralık GUY Sınavı
-
@Fabrizio BEN OY İÇİN BÖYLE YAPACAKLARINI ÇOK DÜŞÜNMÜYORUM HOCAM ÇÜNKÜ HAFİF Bİ NABIZ YOKLADIKLARIN DA İSTENİLEN İLAN GELMESE DE GALİBA ARKADAŞLAR OY TERCİHLERİNDEN VAZGEÇMEYECEKLERDİR EVET İSE EVET HAYIR İSE HAYIR. BUNUN BİLİNCİNDE OLDUKLARI İÇİN İLAN GELMİYOR. YOKSA ÇOKTAN SESLER DUYULMUŞTU. BİR DİĞER İHTİMALDE ÇOK ALTTAN DERİNDEN BİR HAZIRLIK VAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM
-
@John-Nash dogru soyluyorsun . Suanda 10bin kisilik ilan bile gelse benim.oyum degismez.
-
Anlaşılan ilan falan yok arkadaşlar. Var da diyemem yok da diyemem demek olumsuz cevap vermek istemiyorum anlamına gelir.
-
@Secondchance hahahahahaha artık forumumuz felsefe kasmaya başladı
-
Oyum değişmez diyen arkadaşlar bu ülkede 3 ay için de iktidar partisinin oyu yüzde10 arttı.. Pek emin olmayın oy kararlarından her an herşey değişebilir hem de bir referandumsa herşey çok daha çabuk değişebilir
-
@yetkili-AĞAbey ilan gelmezse oylar düşebilir mi diyorsunuz yani hocam? Ben bu konuda kararsızım neyse siyasi boyutu bi tarafa inşallah ilanlar gelmeye devam eder.
-
@Kutyler aslında onların anladığı dilden konuşmak için siyaset yapmak gerekir ver 3000i al 400.000 i diye!
-
@John-Nash Iibf 'nin gücü pek olmadığı için seçimi etkileyemez ama yüzde 51 lazım onun için toplumun her kesimine hitap etmeleri gerekiyor... Eğer ilan gelirse REFERANDUM sayesinde gelir bu ohal naci agbal etkeniyle normalde alım yapmazlardi.. Bakalım göreceğiz neyin ne olduğunu1 ay daha umutla bekleyelim
-
@yetkili-AĞAbey UMUT FAKİRİN EKMEĞİDİR. NE GÜZEL DE SÖYLENMİŞ..
-
@Secondchance Bu değişikliğe,3000 az hocam Ben sonuna bir sıfır daha isterim
-
Öğretmen atamaları referandum sonrası yapılacakmış. Bize bi işaret olabilir mi acaba ?
-
Yok mu şimdi koca grupta başka Ankarada ikamet eden? Arkadaşlar kimse elini taşının altına koymak istemiyo hayırdır daha önemli ne işiniz olabilir cok merak ediyorum ?
-
Yırtınıyoruz kimseden ses cıkmıyo ondan sonra birileri gib'e gidelim diyo, Ankarada ikamet edip sesini çıkarmayan bi çok insan var biliyorum ama onları vicdanlarına bırakıyorum artık dicekte başka bişey yok. Herkese iyi akşamlar
-
Kardesim dun gece face gruplarina yarin bakan yardimcisi kirikkaleye geliyomus benle gelicek olan varsa bana ulassin yazdim 1 kisi bile donmedi. Hepsi korkak ozguvensiz adamlar bisey bekleme bence
-
@10sanli istanbul hocam. Orda olsam inanın gelmeye çalışırdım pek bi tanıdığım da yok maalesef.
-
Arkadaslar gerçekten tükeniyoruz ama halimize anlayan ya da herneyse önemseyen kimse yok sesimizi duyuramiyoruz bir İİBF li olarak gerçekten yorgunum
-
Referandum oyum Evet di ama ilan gelmezse.Beni 2 mülakattan eleyip 1 yıl sınava hazirlatip 1 yıl da bekletip 2 yılımın heba olmasını sağladılar diye teşekkür edecek halim yok. O zaman bana yasattiklari bu zorluklar aklıma gelir ve Tabiki Hayır Tabiki Hayır derim.
-
Olur da bakanımız Adana'ya gelirse belki haberim olmayabilir,kacirabilirim lütfen haberdar ediniz elimden geleni yapmaya hazırım.Mesajimi bir köşede tutun aklınızda olsun..
-
Demek bu günde haber yok
-
@Ricardoreyiz bugunde olmedik