2016 Aralık GUY Sınavı
-
@eapr 10 kat olmasını istediğiniz için sormak istedim .Puanınız kaçtı acaba ?
-
Evet herkes puanini yazsa iyi olur fikir ediniriz
-
@fatoship 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@eapr 10 kat olmasını istediğiniz için sormak istedim .Puanınız kaçtı acaba ?
75.9 hocam kritik puan
-
83.8 de benim puan
-
@eapr inşallah gönlünüze göre olur ..Allah herkese kolaylık ve sabır versin bu süreçte ..
-
80,3 benim puanımda
-
benim puanım da 85
-
P35'te 80 üzerinde puan alan arkadaşlar, sınavın 5 kat ya da 10 kat olup-olmamasından çok fazla etkilenmeyeceklerdir ve direkt olarak Aralık'ta sınav varmış gibi sınava hazırlanmasını öneririm.
80'nin altına alan arkadaşlar için ise tek umut GUY olduğundan,önce ilanı görüp sonra çalışmak istiyorlar ama şöyle düşünmenizi tavsiye ederim:
KPSS'de 80+ alan arkadaşlar şu an için zaten birikim olarak sizin üzerinizde.Siz eğer sınavın açılmasını beklerseniz ve sınav açılana kadar çalışmazsanız,kısa bir süre içerisinde (Sınav ilanı ve sınav günü arasındaki sürede) o farkı nasıl kapatacaksınız?
Puanınızın yetmediğini ve GUY sınavına giremediğinizi düşünün. O zamanda KPSS 2017 için sağlam bir temel atmış olursunuz.
Hala mantıklı gelmiyor mu çalışmak
-
@fatoship 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@eapr inşallah gönlünüze göre olur ..Allah herkese kolaylık ve sabır versin bu süreçte ..
Amin teşekkür ederim inşallah sizinde gönlünüze göre olur..
-
Guy un 80 in altinda kapatmama gbi bi durumu yoktur heralde oyle mi?
-
@marshallinksi ben 80,3 puanla 8900 civarı bir sıralamaya sahibim buradan hukukcu ve guy ile alakası olmayan branşları çıkardığımızda 8000 oluyor. kpss 2015 te 80 üstü alanların yüzde 90 ı 2016 girmiştir ve yine 80 üstü almıştır.ek olarak 80 üstü olup şuanda guy veya üstü ünvanlarda çalışan en az yuzde 30 luk kısım. Benim şahsi düşüncem 5 katı alım olsa bile 76 ları göreceğidir.
-
31 aralık 2016 ya kadar sınav olmazsa yaş şartına takılan benim gibi mağdurları düşün sıralamadan
-
@fasa benim merak ettiğim örneğin ilan 20 aralıkta çıksa ama sınav 10 şubatta olsa yine yaş sınırına takılıyor musunuz?
-
Sgk denetmenlik sonuçları açıklansa 400 kişi de orda var az değil...Önceki alım da yedek olan arkadaslara dahi gelmişti bence açıklansa rahat 500 kişi önümüzden çekilmiş olacak...
-
Artık gelsn de ilan beş katı orda kalsn:)
-
2015 de puani iyi olup yada 2106 da iyi puan alipda askerlik sorunu olanlarda var. Kasım celbi mesela.
-
hafta bası hala net bir duyum yok mu hocam @paretowilfredo
-
@atanayımyeter askerde olması sınava engel değil çok sorunlu bir yerde ve sorunlu bir komutanın yoksa
-
@guy'an-gelmiş evet sorun degil. Ama öyke kisiler var belirtmek istedim askerde kaymakamlık sinavini kazanıp mulakata kalan arkadasimda var hatta. Calistiktan sonra. Ama mülakatta nasil olur bilmem.
-
@guy'an-gelmiş 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
@fasa benim merak ettiğim örneğin ilan 20 aralıkta çıksa ama sınav 10 şubatta olsa yine yaş sınırına takılıyor musunuz?
ne yazık ki sınav tarihi baz alınıyor. 'sınav tarihinin yapıldığı yılın 1ocak tarihi itibarı ile 35 yaşından gün almamış olmak' yazıyor ilanlarda...