Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@halilhy hazır fırsatı bulmuşken tweetle soru soralım, her zaman denk gelmez böyle arkadaşlar. 1 ay oldu mülakat tarihi bile açıklanmadı. herkes büyük boşlukta, o değilde bizim agrubu işleri çok zorlaştı. süreçler her geçen gün daha belirsiz daha zorlu hale geliyor. halimizi anlatacak birileri bulmak da zor. nolcak böyle hiç öngöremiyorum. öngörüsüzlükler içerisindeyim.
-
Benim bir sorum olacaktı arkadaşlar tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Ben yazılı sınava girmeden önce özel bir durumum sebebiyle 5-6 ay izmir de yaşamak durumunda kaldım. Normalde Ankarada yaşıyorum. İzmirde kaldığım süre içerisinde doğal olarak ikametgahımı oraya aldırmıştım. Guy yazılı sınavına başvururken adresim otomatikman orası olarak çıktı ve başvuruyu öyle gönderdim. Ancak ben şuan Ankaraya döndüm ve yaklaşık 1 hafta önce de ikametgahımı tekrar Ankraya aldırdım. Gibin sitesinden baktığımda başvurumdaki kısım değişmemiş sonuçta komisyonun önünde izmir olarak çıkacak sanırım. Ama çok büyük bir sorun teşkil eder mi bu durum? Komisyon sorarsa en fazla açıklarım durumumu diye düşündüm ama bunun haricinde çok büyük bir sıkıntı teşkil eder mi ? kafam karıştı biraz yardımcı olursanız sevinirim.
-
@bybredd Danistayin yanilmiyorsam 2015 yilinda verdiği bir karar vardi elenme sebebi sayilmamasina karar verildi diye bu karar verildiğine göre kesindir.
-
@köyün-ağası kesinlikle kardeşim hele ki en son sgk'nın 102 günlük rezaletinden sonra herkes anlamıştır artık umarım meselenin sadece güvenlik soruşturması olmadığı kurumların hantallığı olduğunu
-
g. soruşturmaların geç açıklanmasının bazı sebepleri var kısaca madde madde yazıcam:
1-emniyetin şu an uğraştığı çok iş var
2-diğer kurumlarında öyle
3-bunlar arasında yazışmalar neticesinde g. soruşturması raporu tamamlanıyor
sonuç olarak yazışmalar çok uzun sürüyor kurumların işyükü fazla olduğu için. valiliklerden, adalet bakanlığından vb. geçmişin incelenmesi istendiği için uzuyor. sadece emniyette tamamlanmıyor. zaten öyle olsa çok hızlı olur. -
Arkadaşlar sigortalı bir işte çalışmak mülakatta sıkıntı yaratırmı sizce?
-
@clattenburg neden sıkıntı olacak ki? işsizlere öncelik tanındığı yönünde söylentiler var ama onunda çok belirleyici olduğunu sanmam. Ben işsiz olmama rağmen sgk mülakatından elendim çalıştığı halde kazananlar oldu.
-
Bu tür şeyler,elemek için bahane olabilir ancak.Üç dakikada kimsenin meslek için uygun olup olmadığı yönünde karar vermek gibi yanlış bir usûl söz konusu iken bunlarla kafanızı yormamanızı tavsiye ederim.Daha üst bir kurumda mesleğin zorluklarıyla baş edemeyip GUY olanlara tanık oldum.Rabb'im elinden gelen çabayı gösterip, O'na sığınanları muvaffak etsin.
-
@paretowilfredo,@antimülakat hocam bir duyum yok mu mülakat ne zaman olacak? Sabırsızlıkla bekliyoruz en azından ufak çaplı bir açıklama yapsanız duyumunuz varsa paylasin bizlerle
-
Sevgili gib, şimdilik seninle ilgilenmiyorum. Ama Cuma günü o sınav açıklandığında umduğum gibi bir sonuçla karşılaşmazsam; son şansım sen olursan, benim kalbimi kurutmadan mülakat tarihlerini ilan edip, sonuçlarını falan bir çırpıda açıklayıp atamamı yapman gerekiyor haberin olsun.
Üzülmemi istemeyiz çünkü dimi...... -
@bengidönüş duygularimiza tercüman olmussunuz:)
-
@bengidönüş dostum mülakat tarihleri bayramdan sonra açıklanacak, mülakatı geçersek sevgili gibe sevgimiz tavan yapar
-
Bu mülakat tarihleri için hiç mi duyum yok. Ağustosta yapılır mı ya bu mülakatlar. Bu ne süreçmiş beee
-
@guylassakartık Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
@bengidönüş dostum mülakat tarihleri bayramdan sonra açıklanacak, mülakatı geçersek sevgili gibe sevgimiz tavan yapar
Duyum nerden kardeş yoksa tahkim mi
-
@O'connor öyle bir duyum aldım iyi bir kaynaktan mülakat tarihini açıklama konusunda ama kesinlik yok, sonra açıklanmazsa üstüme gelmeyin
-
@guylassakartık Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
@O'connor öyle bir duyum aldım iyi bir kaynaktan mülakat tarihini açıklama konusunda ama kesinlik yok, sonra açıklanmazsa üstüme gelmeyin
Geliriz valla. Artık @kürşaddd da yok
-
@O'connor gelirsen yapacak bişey yok savunma hattı çekerim, bir adım geçmeye çalışırsan toz olursun
-
Herkese merhaba aranıza yeni katıldım umarım artık mülakat tarihleri belli olur bekleyiş gerçekten cok yorucu
-
@barbosa hoşgeldin kanka ,inşallah hakkkmızda hayırlısı olsun
-
Eyvallah kardeşim @Hipokrat