TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017

KPSS A
    guy 2017 mülakat gelir uzmanlığı hazırlık
    523
    10449
    2776811
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Z
      zenginmemur @deniz34 Son düzenleyen:

@deniz34 bnde ayni durumdayim ailem destek oluyo ama insan yinede uzuluyo.Bn mhuy ilani bekliyorum ama onunda sinavini gecemem diye korkuyorum

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • D
        deniz34 @zenginmemur Son düzenleyen:

@zenginmemur Ya kendimden çok aileme üzülüyom zaten kendimden Vazgeçtim onlar üzülüyor.Başkalarının çocukları gibi artık anne babama destek olmak isterdim ama şimdilik hepsi yalan oldu.

A Z 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • A
          aylakkafam @deniz34 Son düzenleyen:

@deniz34 @zenginmemur bizimkiler sabah 4 buçukta öğrenmiş sonuçları beni uyandırmamışlar işe giderken notlar yazmışlar bugün hepimiz için zor geçti

Z 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • K
            kurumsinavi @Priss Son düzenleyen:

@priss Hoşgeldiniz hocam İstanbul yedekteyim 80 li sıralarda yedek tahmini kaça gelir? Yedek süreci nasıl oluyor

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • Z
              zenginmemur @deniz34 Son düzenleyen:

@deniz34 okutsunlar para harcasinlar sacma sapan sistem nedeniyle hsyatimiz mahvolsun.Siz bakmayin bakin cok net soyluyorum 850 kisinin 800u ust duzey referansliydi hem bu sene hemde gecen yil guy ilana bir kere cikmaya baslayarak bunu gosterdi

• D
                deniz34 Son düzenleyen:

@aylakkafam Ailene helal olsun anlayışlı insanlarmış.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • P
                  Priss @kurumsinavi Son düzenleyen:

@kurumsinavi yedek olayı tamamen şans. Kaç kişi feragat ederse o kadar şansın var. Gelir ya da gelmez diyerek seni ne ümitlendireyim ne de üzeyim. Bekleyelim inşallah gelir.

• Z
                    zenginmemur @aylakkafam Son düzenleyen:

@aylakkafam 800 sayisi kesin degil yanlis anlasilmasin zaten uzuntuluyuz birde tartisma cikmasin simdi

• D
                      deniz34 Son düzenleyen:

@Priss Hocam yakın bi tarihte sizce yeni bir guy ilanı gelir mi.Kusura bakmayın siz gelir gelmez sık boğaz etmiyelimde sizi.

• D
                        deniz34 @zenginmemur Son düzenleyen:

@zenginmemur Yapmadık işte hocam yapmadık ayağımıza kadar gelmesine kadar torpil yapmadık kimsenin hakkına girmemek için Allahın adaletine güvendim ama olmadı.

• nenehatun
                          nenehatun Son düzenleyen:

Her gece yaptığım gibi bir film açıp izledim çünkü içim rahattı o gece bu gece değil cumaya ancak açıklanır diye duşunuyordum ama uyumadan önce bir kere daha Gib'in sayfasını yenileyim dedim ve açıklandığını görünce şok oldum. Kalbim yerinden çıkacak gibiydi 850 kişinin içinden kendimi bulmaya çalışırken. Herhalde 26 yıldır ilk defa bu kadar hızlı çalışmıştır kalbim.. Sonuç olarak listeye 3 kez baktım ve adımı bulamadım. Olmamış 87 kpss, 83 kurum puanıyla 850+223 kişinin arasına girememişim. Bundan sonra ne yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok SGK sonucu da böyle gelirse umutlarım, planlarım ve hayallerimi raflara kaldıracağım.
                          Kazanan arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun umarım devletimize milletimize yakışır memurlar olursunuz.

Şangay Beşlisini koluma dövme yaptıracağım..

Her şeyin sonu değil elbet ama güzel şeylerin başlangıcı..

"Fırtınalar dursun yana
                          Yol ver Türk'ün bayrağına. "

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 9
                          • P
                            Priss @deniz34 Son düzenleyen:

@deniz34 Est. Sıkboğaz etmek olur mu. Ama duyum işleri bitti artık benim için 🙂 hep beraber birlikte bekleyeceğiz.

D A 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • D
                              deniz34 @Priss Son düzenleyen:

@priss Yo duyum değil hocam öngörünüz nedir hocam askerlik duruyor 3 yıldır işsizim hocam ne yapacağımı bilmiyorum ondan sordum.

• A
                                aylakkafam @Priss Son düzenleyen:

@priss ya da en azından ne yapılabilir bir öngörü de bulunsanız ilan beklemeye devam mı yoksa başka alanlara mı bakılmalı fikirleriniz önemli hoşgeldiniz

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • P

@deniz34 dostum tamamen tahmin bu söylediğim bence ilan yeni atanan dostlarımız işe başladıktan 3-4 ay sonra felan gelir. Dediğim gibi dayandığım bildiğim hiçbir şey yok. Tamamen TAHMİN. Tahmini büyük yazalım ki Facebook’ta ciddiye alınıyor arkamızdan sövülüyor

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • Marycr
                                    Marycr Son düzenleyen:

Cok kotuyum be arkadaslar siz de cok kotusunuz biliyorum gozleriniz acimis aglamaktan kizarmis bos bos buralari okuyosunuz biliyorum benim gibi.Keske bi sans daha olsaydi ama yok evliyim calisiyorum ve su anda nasil bi daha hazirlanabilirim onu dusunuyorum tekrar bi sinav kazanabilirmiyim hic bilmiyorum ve hic gucum yok

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                    • D

@priss Teşekkür ederim hocam anladım.Boşver edin hocam o insanları herkesten size karşı olumlu kelimeler beklemeyin biz sizi tanıyoruz hocam sağolun.Meyve veren ağaç taşlanır misali.O insanlara sinirlenip sizi seven insanları bırakmayın hocam varsın ne derse desinler.

• P

@deniz34 iş annene babana dönünce işler değişiyor dostum her neyse geçti gitti biz işimize bakalım

• D

@priss O onların terbiyesizliği hocam kafanıza çokta takmayın.

• S
                                            sincere91 Son düzenleyen:

Hayırlı akşamlar..85 kişilik Antalya yedekler kaça kadar düşer tahminen arkadaşlar..Önceki alımlardan bilginiz var midir.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 504
                                            • 505
                                            • 506
                                            • 507
                                            • 508
                                            • 522
                                            • 523
                                            • 506 / 523
                                            • İlk ileti