Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Arkadaşlar benim gibi guy mülakata kalıp kpss den 71-72 puanlar alan var mı? 81 le güle oynaya girdiğim kurum sınavı mülakat olmazsa hayal olacak
-
P48 den umduğumuzu bulamadık.Tek tutunacak dalım Guy mülakatı.Düşük puanı olan kurumda kalır mantığıyla hareket ederlerse şansım yükselir diye düşünüyorum. Yoksa torpil,adam kayırmadan bize sıra gelmez.
-
@Antimülakat soruşturmanın onceden yapıldığı burda bir cok arkadaşın kabul etmemesine rağmen sgk sınavından belli onlarin da artik bu süreçten sonra hızlanacak ise başlamaları benimde tahminin bayramdan sonra mulakatlarin aciklanacagi ağustos gibi de olacağını düşünuyorum inşallah kasim aralik gibi de baslatirlar bizi işe benim tahminim böyle
-
@eomer dost kurum sınavın kaç bu yılki p48 kac
-
@Antimülakat hocam guyda puani yuksekler derken guya basvururken kullandigimiz kpss puani mi yoksa guy sinavinda aldigimiz puan mi baz aliniyor??
-
Iyi geceler arkadaslar.mhuy p48 den alacagi buyuk olcude dogru mu yoksa baska puan turu de ongoruluyor mu .birde kac kat ongoruluyor
-
@duranvarlık hocam kurum sınavınız 100 de olsa sadece guy'da kullanıldığından diğerleri (KPSS, varsa VMY sınav sonuç vb. ) sorulur; yaş, evlilik gibi vize alırken nasıl bağlayıcı sebep varsa o şekilde guy'a zorunluluk sorgulanır. Referans işine ben fikir yürütmem.
-
@Cerkes46 kurum sınavım 78 p48 ise 74,3
-
@guyguycu var kardes ve stres asırı arttı
-
@eomer aynı kişi miyiz kardes acaba
-
@Cerkes46 bende böyle düşünüyorum kanka inşallah en geç böyle olur
-
@gokhangermen olabilir hocam
-
@gokhangermen bu stres gireceğimiz mülakata da yansıyacak illaki
-
@Hipokrat inşallah bro yani 2015 yilina göre yaptim tahmini bu boşlukta kafayi yiyecem surviver izliyorum durum vahim
-
Arkadaşlar guy mülakatta yüksek kpss puanı vb sıkıntı oluyor mu eliyorlar mı cidden bu adam durmaz diyip böyle söylentiler görüyorumda
-
@Cerkes46 kanka geçelim inşallah ya benim 17 puanları da mhuy guy falan yine girelim kurtulalım artık
-
@Hipokrat bro Guy mulakati geceyim baska kurum sınavına girmem sıkıldım bunaldim artik yeter kitap bile görmek istemiyorum:(
-
@Cerkes46 aynen kanka bende öyleyim inşallah olur kanka geçeriz , sahur vakti dua ettik bakalım
-
@guyguycu Olmaz mi ! 2016 kpss 82ydi , Guy kurum sınavından 88 aldim. 2017 kpss 71 tek sansim bu mulakati gecmek ! Insallah emeklerimizin karşılığını alırız. Her yıl Kpss daha da zorlaşıyor.
-
Arkadaşlar tüyo mülakat pdf sizde varsa banada yollar mısınız ?