Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@Priss hocm ilan gelme sürecinden beri sizi takip ediyorum. öğrendiğiniz herşeyi paylaşıyor ve bizim için çaba sarf ediyorsunuz emeğinize sağlık
-
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim dostlarım inşallah duyum doğru çıkar ve sonuca ulaşırsınız.
-
@Priss hocam çok sağolun bilgilendirmeniz için çalışmak için bir moral oldu
-
@Nameless doğrudur hocam, o kadar vakıf değilim mevzuya yönetmeliğe bir göz gezdirmiştim oradan aklımda kaldı benim uygulamada farklı olabilir tabi
-
@Priss bir insan hep mi güzel haberler verir:) süpersinnnn
-
Mülakata çağırış sınav puanına göre mi oluyor yoksa rasgele mi yapıyorlar? İnşallah SGK ile çakışmaz
-
@sofuoglu ben de çok bilmiyorum sanrm ikametgahla seçtiğin il aynıysa yakınlığa göre farklıysa puana göre yapılıyor off hepimiz tahminlerle yürüyoruz şaka gibi tahminlere göre de bayramdan sonra mülakatı bekliyoruz ALLAH hepinize dayanma gücü versin.
-
@David-Hume yakında veririm
-
@Keymarsh Soyadınızın ilk harfine göre oluyor.
-
Duyum doğru çıkar çıkmaz orası tabiki belli olmaz ama ben bu duyumu buraya yazarken anlayışlı insanlar olduğunuz için yazdım. Lütfen duyum doğru çıkmazsa kulağımı çınlatmayın ama doğru çıkarsa her türlü güzel cümleyi kabul edeceğim
-
Herhangi bir sınav kazanamayan dostları da unutmayalım. İli gücü bırakın ders çalışın. 2017 efsaneler efsanesi olacak. İlanlar patır kütür düşecek piyasaya sonra sen ne kadar çalıştıysan o kadar hak edeceksin. Yani sıkı çalışın güzel bir yıl bizleri bekliyor
-
@fiscaldrag eyw dostum tam ortalardayım inşallah çakışmaz sgk ile
-
@Priss Hocam duyumunu paylaştın çok teşekkürler. Vmy duy muy için de bir duyumun var mı acaba
-
@Priss hocam sgk mülakatları 18 inde guy mülakatları bu tarihten önce olabilir mi sizce
-
@halilhy ağustos 18 mi? SGK ile hiç ilgilenmedim de
-
@Manolya zamanla duyumları yazarız buraya
-
@Priss sgkda bayramdan sonra nasıl olcak ne var yani bu hafta açıklansa ağustosta mülakat olsa bayramadan önce bizde bayramda mutlu olsak.Ne olur yani çok mu zor.Ne günlere kaldık millet siz herhalde hiç etkilenmiyosunuz çevreden her gün tartışma bölümle alakalı en çok kazanan tıpçılar avukatlar mühendislermiş gelde şimdi böyle bi ortamda ezik olma veya kendini savun sen ne olcan memur.Benim şu yaşadıklarımı harfiyen yaşayan varsa onu unutmam.
-
@zenginmemur arkadasim cevredeki herkes konusur yorum yapar.Bilse de bilmese de herkesin bi fikri vardir.Bu surecte olup da soyledigin seyleri yasamayan yoktur.Ama duymamayi kafaya takmamayi ogrenmek lazim.Onemli olan cok para kazanmak degil.Az olsun hayatimizi idame ettirebilcek kadar kazanalim, huzurumuz sagligimiz yerinde, sevdiklerimiz yanimizda olsun.O zaman dunyanin en zengin insanlari biz oluruz.Bosver sen baskalarini.Kucumseyenler gun gelir acincak hale gelir hayat bu.Iyi niyetli olmak lazim.Az kaldi biraz daha sabir:)
-
Meslek ne? göreviniz ne? sorulari sonrası 3saniyelik sessizlik. Neyseki SGK takvimi belli çalismak gerek artık
-
@1903bjk ama şöyle bir şey var.Bn tıp okumak isterdim.Kazananamam diye uğraşmadım veyahutta hepimizin keşke dediği hukuk okusaydık kendine güvenen birer birey olarak yetişridik şimdi çok mu iyi oldu kazandığımız halde bekliyruz.Yani kısacası önümü göremiyorum.geçmişe baktım mı boşa geçen 4 yıl meslek yok elimde özel sektörde iibf okumaya gerek yok ayak işleri.