Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@zenginmemur kendimize guvenmemiz icin illaki tıp ya da hukuk okumamıza gerek yok ki.Baskalarinin soyledikleri ozguveninizi yitirmenize neden olmasin.Bu sekilde dusunmeniz mulakatiniza da yansir.Guvenin kendinize:)
-
@Priss eylül 18 hocam inşallah guy bu tarihten önce olur biter
-
@Keymarsh Birçoğumuz iki mülakatı da bekliyoruz. İnşallah dediğiniz gibi olur.
-
@zenginmemur hocam canınız istiyorsa ne yapın edin sonra da okuyun da, milletin dediğine mi takılacağım yani tecrübe önemli de bana en iyi dediklerini mi yaşayacağım diye sormak lazım. Ne isterseniz onu yapabilirsiniz, Allah korusun engelli de olsanız ileride sınırınız çok az. Yaparım da deseniz yapamam de deseniz siz haklısınız.
-
@1903bjk eyvallah çok sağol işte ama benim durumum biraz karışık parayı çok seviyorum ama uğraştığım şey çelişiyo bu da beni çok yıpratıyo.
-
@Priss hocam sence yeni ilan gelm3si cok uzarmi bi bolgin varmi bu konuda. Evden agir baski yiyorum komser yardimciligina basvurusu icin. Tek basima direniyorum
-
@HaniYaKi mülakat tarihleri ile ilgili sizin bir yorumunuz var mı
-
@gokhangermen priss nickli bir kullanıcı(ki duyumları genelde sağlamdır) bu ay sonu tarih belli olur bayramdan sonra da mülakatlar yapılır dedi.
-
@HaniYaKi soruma tam cevap alamadım ama iyi çalışmalar.
-
@slytherin Şu mülakat süreci bir bitsin yerleştirmeler yapılsın sonrasında ilan gelir
-
@Priss hocam ilan gelirse sistem değişikliğiyle birlikte mi gelicek? artık değişsin şu alım şekli
-
Sistemin değişmesi için guy alım yönetmeliğinin değişmesi lazım şu an öyle bir şey yok. Geçen senede bu konuda çok haber çıktı hiçbiri tutmadı resmi gazeteyi takip edin.
-
Mülakat tarihi belirsiz olunca gidip Next Level Kariyer sgk notlarını aldım. Tarih belli olana kadar derslere ısınmış olurum umudu ile. Masabasında 5dk oturamiyorum bıkkınlık olmuş. Sizde durum ne
-
Beklenen kabine revizyonu gerçekleşti. Maliye bakanı yine Naci Ağbal. İnşallah süreç hızlanır artık.
-
Naci bey sıkıntı arkadaşlar teftiş kökenli alım düşmanı bence işimiz kolay olmayacak müfettiş arkadaşımla konustum direkt eyvah dedi
-
@Fabrizio çalışma bakanı değişmiş hadi hayırlısı bizim için olumlu hiçbir şey söylemiyordu
-
@busus Bence değişim olacak ama bu alıma yetişir mi bilinmez. Sizlerin de bişeyler yapması lazım. Ben sizin yerinizde olsam bimer cimer allah ne verdiyse mağduriyetinizi anlatırdım
-
@Rorschach159 sayın naci ağbal döneminde yüklü alımlar maalesef olmadı.Her sene 2 kere alım yapılan guy bile 1 kere alım yaptı geçen yılki zaten nasıl geldiği ortada.Muy duy mhuy vmy ilanları hala beklenildiği oranda değil.Sonra gelir uzmanları hakları için mücadele ediyo.Maliyedeki alımlar nasıl olcak en çok merak ettiğim konu bu
-
Dostlar, bu başvuru yaptığımız site de " Sözlü Sınava Hak Kazandı mı? " ibaresi benimkinde hala boş, uzun zamandır girmiyordum öyle bir bakayım dedim sınav açıklandığından beridir boş orası, ben de mi tersoluk var yoksa herkeste öyle mi bir kontrol eder misiniz ?
-
@sofuoglu hepimizde oyle hocam sizlik bir durum degil