Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@zenginmemur Naci ağbal personel seven bir adam değil öyle diyen çok
-
mülakata sinekkaydımı gelmek lazım.bıyıkla gelmek sorun olurmu.sonucta bıyık yasal olarak serbest
-
@onur00 bıyıkları kesmek komisyon onünde daha iyi etki yaratır
-
@onur00 nasıl olsa kökü sende kes gitsin
-
Arkadaşlar bende GIB aradim olmaz bir iki aya uzayacak dedi mulakatlar telefondaki gorevli moralim cok bozuldu
-
@mehlikasultan nasıl yani zaten mülakatların eylülde olacağı tahmin ediliyor, şayet size mülakat tarihlerinin açıklanması noktasında bu söylenmişse o zaman bu işe dur demenin vakti geldiği anlaşılır
-
20 bin öğretmen atamasının tüm işlemleri 2 ayda bitiyor. 2bin lik guy 5-6 ayda bitmiyor şaka gibi
-
@mehlikasultan Bu nasıl iş anlamak güç.Olay belli bir durumdan sonra keyfiyete dönüyor.Canları isterse mi mülakat yapacaklar anlamadım ki ?
-
@Priss ne diyosun hocam bu duruma?
-
Kalbime inecek artık ramak kaldı
-
@sofuoglu hocam mülakat ilani hakkinda söyledi ağustosa kadar ilan açıklanır dedi mulakatta hemen olmuyor o zaman ekim bile olabilir mulakatlar ben oyle anladim yarın bir de başka arkadaşlar arasalar
-
@eomer hocam bir çalışma yok su an dedi...aynen dedigini yazdım
-
Allah hepimize peygamber sabri versin arkadaşlar cidden
-
Eylülde olsa öpüp başımıza koyacaz insanların sabrı bu kadar zorlanmaz cidden
-
herkesin tek tek atandığı ve tek tek evlendiği ve geri kalanının egede akdenizde tatilde olduğu şu ortamda daha mülakat tarihlerinin belli olmaması gerçekten çıldırtacak beni.
-
Çünkü bizim mülakat beklemekten başka işimiz, derdimiz yok. Robotuz malum, dört duvar arasında kitapların altında ezilmekten zevk alıyoruz. Bir şey sormaya, bir şey öğrenmeye hakkımız da yok. Belirsizlikten ibaret olan bir hayat sürmekti tüm hayalimiz. İstediğimizi yaşıyoruz var mı daha ötesi?
Dile gelip yuttuğumuz o kadar çok şey var ki, Rabb'im duysun içimize atıp kül ettiklerimizi. -
kimin keyfini bekliyoruz biz şimdi ?
-
@Fabrizio ağlayacam
-
Dağa taşa bağırasım geliyo.
-
Burada telefondaki kişilerin bilgileri olmadığı keyfi cevaplar verdiği söylendi hep niye bu söylediğine inanıyoruz ki kankalar ,bence telefondaki kişi sallamıştır öyle umuyorum