Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@Priss priss önümüzde ki hafta açıklarlar mı yani sana göre ?
-
@Priss valla dostum şahsen sana güvenim sonsuz,iyi niyetinden şüphem yok ki önceki yazılarımda da bunu belirttim; fakat bize de hak ver, aradan 2,5 aya yakın bir zaman geçince ister istemez sinirler gerilebiliyor
-
@Priss hocam ay sonu dediğimiz gelecek hafta oluyor, umutla bekliyelem mi önümüzdeki haftayı ne dersiniz
-
Becayiş sonuçlarını açıklamışlar, bunu bahane ediyolardı inşallah sıra bize gelmiştir
-
-
Bu guy un sinavi da mulakati da tam olay oldu ya. Sonucu da böyle olur kesin
-
@Mimar sonuç normalde mülakat bitimşnden aynı gün veya 1 2 gün sonra açıklanırdı.Şimdi belkide 2 3 ay bekleyeceğiz.Sonra işe başlamamız 2018 ocak olcak gibi bir his var.Sonrada yine 2000 kişilik guy ilanı
-
yani mart nisanda yeni guy ilanı
-
@yyy ya önümüzdeki hafta ya da ondan sonraki hafta açıklanır bana göre
-
@sofuoglu ben size hak veriyorum dostum sonuna kadar da anlarım. İnanın çok istiyorum bu duyumun doğru çıkmasını önceki duyumlarda Allah'a şükür size mahcup olmadım bi bekleyelim bakalım dediğim gibi duyumlarda değişim Yok. Ayrıca güzel sözlerin için çok teşekkür ederim
-
@aksaclı ben bekliyorum :))
-
GUY olan bi arkadaşıma sordum mülakatlar ne zaman olacak diye bilgin var mı diye.Müdürüne sormuş ne kadar doğru bilmiyom ama onların hepsinin soruşturması yapılıyor demiş bi tarih vermemiş ama mülakat tarihi için.
-
@ali27 yuh artık öle birşey varsa o kadsr çap varsa
-
@ali27 sanırsın guylar ülkeyi yönetecek soruştur soruştur bitmedi bi:)
-
Sorusturmasi olumsuz olanlar mulakata cagrilmicak o zaman?
-
Çağırılacak ama mülakatı olumsuz önceden belli olur eleneceği
-
7 8 kez mulakattan elenenler var acaba sorusturmalari olumsuz o yuzden mi elendiler bu kadar
-
Valla mülakattan neden elendiğini bilemez kimse , soruşturma bile sıkıntılıysa bundan dolayı elendiğini öğrenmek kolay iş değil
-
@aylin 6-7 mülakattan elenip sonra kazanan çok kişi gördüm kimse neden elendiğini bilmiyor
-
@köyün-ağası anladim ben sizi agam:)