Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@sweeney_todd yok ya çok durağan bence
-
Günaydın guyzedeler
-
Ben de " illa ki açıklanacak film izleyin, sabredin, gezin tozun " diyenleri anlamıyorum. Hepimiz eşit şartlarda umut bağlamıyoruz bu sonuca. Şahsen ben bir kaç ay önce kanser teşhisi konulan babamın yüzündeki gülümseme olabilmek için, hatta bu haberin belki hastalığın gidişatını iyi yönde etkilemesini ümit ederek bekliyorum. Günlerdir zihnimde o anı hayal ediyorum sonuç olumsuz olursa nasıl söylerim diye. Hiçbirimizin durumu güllük gülistanlık da değil biliyorum.. Sadece bu sonuca yüklediğimiz anlamlar farklı. Birbirimizin sabırsızlığını, heyecanını, acemiliğini mazur görelim.
-
@sensinkıvırcık çok geçmiş olsun kardeşim inşallah kazanırsın da babanın yüzünü güldürürsün
-
@sensinkıvırcık rabbim şifa versin insallah kazanirsin
-
@sensinkıvırcık benzer durum bende de var belki babam duzelir diye bir umut..
-
@sensinkıvırcık babaniza Allah acil sifa versin.Yalniz sozluyu gecseniz bile ise baslaminiz 4 ayi bulmus olabilir.Sabirlar olsun
-
@a1b1 inşallah kardeşim hepimiz iyi haberlerle ailemizin yüzünü güldürelim
-
@goodwill çok teşekkür ederim inşallah gerçekten hak edip de güzel şeyler duymaya en çok ihtiyacı olanlar kazanır.
-
@mağdurum Allah yardımcınız olsun kardeşim başımıza gelene kadar ben de gerçekten neler hissettiğini neler yaşadığınızı tahmin bile edemezdim. Çok zor rabbim sabırlar versin ve iyi haberlerinizi ailenize duyurmayı nasip etsin
-
@zenginmemur çok teşekkür ederim. Babam kazandığımı görsün de işe sonra başlasam da olur. Allah büyüktür bakalım
-
@sensinkıvırcık güzel insanların güzel dilekleri olur . Sizde oylesiniz hocam Rabbim babaniza şifa versin ve inşallah siz kazanirsiniz
-
@sensinkıvırcık geçen sene elendiğimi hastanede öğrenmiştim annem de kanser hastası ilk kemoterapisini almıştı ve fenalaşmıştı yan etkilerden dolayı. Öğlen 3 gibi gittik 6 buçuk civarı yedeklere kaldığımı öğrendiğimde nasıl söyleyeceğimi bilemedim. Allah bütün hastalarımıza acil şifalar versin
-
@sensinkıvırcık Seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de geçen sene çok istemiştim o süreçteyken babama güzel haber,moral verebilmeyi..İnşallah Rabbim sana güzel haberleri en yakın zamanda babana verebilmeyi,Allahın da izniyle şifasına vesile olabilmeyi nasip eder.Çok geçmiş olsun kardeşim
-
Foruma kahvaltı yapmadan girmeler olmaya başlamış, Allah aşkına bir çayınızı için, 3-5 zeytin atın ağzınıza, bir dilim peynir ve domat yiyin, kendinize gelin. Yüzünüzü yıkayın, sabah sabah rüyanızda forumda açıklanmış haberini mi alıyordunuz. Kahvaltısız foruma gelenleri bir günlük dondurma kararını bugünkü toplantıda arkadaşlara sunacağım
Günaydın arkadaşlar, şu son dönemeçteki gerginliğinizi kırmak adına ufak tefek şeyler yazarak kafanızı dağıtmaya çalışıyoruz. Gönlünüzü ferah tutun, her sonun bir başlangıç, her başlangıcın da bir son olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Sonucun olumsuz olmasına da kendinizi hazırlayın. Sizin bir işe ihtiyacınız çok fazla var ama ondan daha önce sağlam bir psikolojiye. Bu tür sonuçlarda olumsuzluk neticesinde insanın en çok yıprandığı durum psikolojik durumu oluyor. Sakın sonucun olumsuz olmasının nedenini kendinizde aramayın. Son olarak şunu da unutmayın, Türkiye'de hak büyük çoğunlukla verilen bir şey, sonradan kazanmak veya elde etmek konusu henüz tartışmalı.
-
@antimülakat ohooo 7 de uyandık kahvalti mi kaldi hocam
-
@sensinkıvırcık allah yardimciniz olsun tez zamanda sifalar versin .umarim guzel haberiniz bi nebze olsun yukunuzu alir rabbim nasip etsin insAllah
-
Sınavın açıklanmasını beklerken vakit geçirmek için tavsiye verirken sınava girmeden "heyecan yapma" diyen yaşlılara benziyorsunuz. Herkes biliyor bir şekilde ne yapacağını.
-
@maliyeciniz @mağdurum @erkan size de cok gecmis olsun dostlar rabbim sifa versin guzel haberinizi nasip insAllah
-
@antimülakat domat mı Admin nerelisin sen:)))